Notícies més llegides




Política


Figueres

Agnès Lladó (ERC Figueres): “La política d’horaris comercials s’ha de consensuar amb tots els agents del sector”

Política  -  15/05/2019  -  18:49

Els republicans presenten mesures de suport a la contractació i de bonificacions en la llicència d'activitat i obres


Lladó amb membres de la candidatura d'ERC Figueres

Lladó amb membres de la candidatura d'ERC Figueres



"Com en gairebé totes les polítiques que des de fa anys s'apliquen a Figueres cal diàleg amb els agents implicats en les decisions que s'adopten. La liberalització dels horaris comercials que es va dur a terme fa dos mesos és un exemple de tot el contrari.". Així defineix l'alcaldable d'Esquerra Republicana a Figueres, Agnès Lladó, l'actual situació pel que fa als horaris comercials al municipi.

Després de la liberalització dels horaris comercials a tota la ciutat, no només al centre, Lladó afirma que "quan governem revisarem la situació. Ens asseurem amb tots els agents implicats, no només amb uns pocs, i entre tots treballarem per una solució que suposi una millora. Res d'improvisar quan s'ha fet recentment. Una mesura que només perjudica el petit comerç i els treballadors i només beneficia les franquícies i les grans superfícies situades a la perifèria de Figueres"

La planificació dels horaris comercials és una de les mesures que Esquerra impulsarà a banda d'altres accions que afecten directament la contractació. "Tenim a punt un programa de suport a la contractació de persones joves i majors de 45 anys en el sector comerç", explica Lladó.

Pel que fa a la possibilitat de noves inversions a la ciutat, Esquerra té clar que "vetllarem perquè aquest tipus d'inversions encaixin en el model de Figueres. Si encaixa, que ningú en dubti que ho afavorirem"
A banda de crear la regidoria de comerç i d'apostar per una política d'aparcament lligada al model comercial de la ciutat, Esquerra Republicana també ampliarà les ajudes als comerços de barri i de proximitat, als nous i a aquells que ja existeixen, "amb bonificacions del 95% en la llicència d'activitat i d'obres".

Per evitar el descontrol que es pateix, ERC Figueres també redactarà i aplicarà un pla de seguiment dels permisos d'obertura.


Autor: Redacció


#erc #figueres


#erc #figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...