Notícies més llegides




Alt Empordà


La Jonquera

La primera fase dels Pressupostos Participatius de la Jonquera es tanca amb més de cinquanta propostes recollides

Alt Empordà  -  25/04/2019  -  18:14

Entre els criteris que utilitzaran els serveis tècnics municipals per valorar quines de les 56 propostes passen a la següent fase destaquen, entre d'altres, la necessitat que siguin projectes de competència municipal, que no superin els 100.000€ sotmesos a discussió i la seva viabilitat jurídica i tècnica




El 15 d'abril es va tancar la primera fase del projecte de Pressupostos Participatius, que consisteix en la recollida de propostes i idees de futur provinents dels veïns i veïnes de la Jonquera. Tots els projectes presentats seran analitzats pels serveis tècnics de l'Ajuntament a fi de determinar si compleixen amb els requisits demanats.

El passat 15 d'abril es va tancar la primera fase dels Pressupostos Participatius de la Jonquera, consistent en la recollida de propostes de la ciutadania jonquerenca. En total, i tenint en compte els dos canals establerts per a la presentació de projectes -el presencial i el telemàtic-, s'han recollit fins a 56 propostes de diferents àmbits i abast.

Un cop tancat el període de presentació de propostes, el següent pas és el filtrat tècnic dels projectes recollits a fi de determinar quants d'ells compleixen amb els requisits establerts en les bases del procés i, per tant, poden passar al Fòrum Ciutadà de Priorització, que servirà per seleccionar els projectes finalistes que seran sotmesos a la votació final. El Fòrum Ciutadà, que estarà obert a l'assistència de tots els veïns i veïnes del municipi majors de 16 anys, es durà a terme en una data encara per establir un cop celebrades les eleccions municipals de 2019, previstes per al 26 de maig.

Entre els criteris que utilitzaran els serveis tècnics municipals per valorar quines de les 56 propostes passen a la següent fase destaquen, entre d'altres, la necessitat que siguin projectes de competència municipal, que no superin els 100.000€ sotmesos a discussió i la seva viabilitat jurídica i tècnica.


Autor: Redacció


#lajonquera #pressupostosparticipatius


#lajonquera #pressupostosparticipatius





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...