Notícies més llegides




Política


Girona

Alonso-Cuevillas: “Esperem que aquest Sant Jordi, festa de tradició, cultura i civisme, sigui el darrer que vivim amb presos polítics i exiliats”

Política  -  23/04/2019  -  15:03

Des de l'estand de JuntsxCat, el número 1 al Congrés per Girona en les eleccions del 28-A, Jaume Alonso-Cuevillas, ha recordat que els catalans tornen a viure la Diada en "circumstàncies excepcionals"


JuntsxCat a Girona la diada de Sant Jordi

JuntsxCat a Girona la diada de Sant Jordi



El cap de llista de Junts per Catalunya al Congrés per Girona en les eleccions del proper diumenge, Jaume Alonso-Cuevillas, ha recordat que els catalans "tornen a viure la Diada de Sant Jordi en circumstàncies excepcionals" i ha desitjat que "aquest Sant Jordi, una festa de tradició, cultura i civisme que ens defineix com a societat, sigui el darrer que vivim amb presos polítics i exiliats". Alonso-Cuevillas ha fet aquestes declaracions a Girona, on ha visitat la carpa de Junts per Catalunya, acompanyat d'altres candidats al Congrés i Senat i de membres de la llista per a les eleccions municipals.

"És un Sant Jordi excepcional perquè tenim unes eleccions aquest mateix diumenge i perquè portem un any i mig patint una greu repressió, amb presos polítics i exiliats. Aquest any, de fet, alguns dels llibres més sol·licitats estan relacionats amb el dret, fet insòlit i que demostra que als catalans i catalanes ens preocupa la situació que vivim", ha apuntat.

Posteriorment, Alonso-Cuevillas ha signat exemplars del seu llibre "Un judici (polític) i 100 preguntes" a la Rambla i a la Plaça del Vi. Aquest ha estat un dia marcat per l'activitat relacionada amb la celebració de Sant Jordi, un punt d'inflexió per afrontar la darrera part de la campanya electoral. Demà dimecres, la campanya de JuntsxCat es trasllada al Pla de l'Estany. Els candidats visitaran el mercat de Banyoles i també un espai amb un fort valor simbòlic, el col·legi electoral de l'1 d'Octubre a Cornellà de Terri, on va votar el president Carles Puigdemont. Dijous 25 d'abril, Junts per Catalunya celebrarà l'acte final de campanya a Girona, a la Sala Cambra del Palau de Congressos, a les 20h. Hi intervindran Marta Madrenas, Ramon Cotarelo, Marina Geli, Jami Matamala, Jaume Alonso-Cuevillas i els presidents Quim Torra i Carles Puigdemont.


Autor: Redacció


#girona #santjordi #juntsxcat


#girona #santjordi #juntsxcat





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...