Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona renova la gespa artificial del camp municipal de futbol 11 de Can Gibert del Pla

Actualitat Girona  -  18/04/2019  -  14:39

Es tracta d'una de les actuacions previstes en el Pla Estratègic de l'Esport Local i el Mapa d'Instal·lacions i Equipaments del Municipi




L'Ajuntament de Girona renovarà la gespa artificial del camp municipal de futbol 11 de Can Gibert del Pla. Aquesta gespa es va instal·lar el 2006, aprofitant la remodelació de les instal·lacions, i actualment estava desgastada per l'ús intensiu al qual està sotmès el camp. De fet, la vida útil d'un paviment de gespa artificial és d'aproximadament deu anys.

El camp de Can Gibert del Pla s'utilitza de dilluns a divendres per als entrenaments dels diversos equips del Club de Futbol de Santa Eugènia i de la Unió Esportiva Can Gibert i els caps de setmana per als partits i les competicions d'aquestes entitats. A més, els matins entre setmana és utilitzat també per l'alumnat de l'Institut Santa Eugènia.

La renovació de la gespa d'aquest camp, que s'ha adjudicat a l'empresa Royalverd Service per 127.050 euros (IVA inclòs), és una de les actuacions que inclou el Pla Estratègic de l'Esport Local i el Mapa d'Instal·lacions i Equipaments del Municipi (MIEM) de Girona, aprovat pel ple municipal el gener del 2018. Properament està prevista també la instal·lació de nou enllumenat en aquest camp.

La gestió del camp es fa de forma directa per part de l'Ajuntament de Girona, a través del Servei Municipal d'Esports, amb la col·laboració del Club de Futbol Santa Eugènia i la Unió Esportiva Can Gibert. El Club de Futbol de Santa Eugènia compta amb més de 300 nois i noies repartits entre la vintena d'equips que té l'entitat i la Unió Esportiva Can Gibert compta amb una cinquantena de jugadors, repartits en dos equips sènior.


Autor: Redacció


#girona #gespa


#girona #gespa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...