Notícies més llegides



Política


Salt

Joan Martín (PSC) reclama acabar a Salt amb l'immobilisme independentista i destaca el potencial de la vila

Política  -  15/04/2019  -  13:04

El candidat es va referir també al desenvolupament urbanístic del sector sud, que és "clau" per al futur per generar llocs de treball i obtenir recursos econòmics que han d'ajudar a fer front a les grans necessitats socials que té Salt


PSC Salt

PSC Salt



El candidat del PSC per a les eleccions municipals de Salt, Joan Martín Puntada es va presentar dissabte amb una Coma Cros plena per defensar el potencial de Salt i reclamar que s'acabi ja amb l'immobilisme dels governs independentistes. L'alcaldable socialista va recordar el paper que els governs municipals del PSC han desenvolupat a Salt des de les primeres eleccions democràtiques: "Un paper fonamental en la ciutat que coneixem ara. Els alcaldes socialistes que ha tingut aquesta ciutat són els que han posat els serveis bàsics d'educació, salut i benestar social per davant de tot", va considerar. Va tenir un especial agraïment per a Iolanda Pineda, exalcaldessa i indiscutible líder de l'agrupació local des de fa anys i fins ara, que passa el relleu a Martín.

El candidat va fer un repàs de les grans urgències que té el municipi: seguretat, convivència, civisme, treball, pobresa, educació i comerç. Martín va contraposar aquesta emergència social i econòmic al que considera les grans oportunitats de Salt, en ser el principal nus de comunicacions de les comarques gironines. En aquest sentit, es va mostrar convençut que Salt és "la ciutat gironina més igualitària, amb més capacitats i amb més potencial". Pel que fa a l'educació, va recordar que les ràtios de secundària estan per sobre dels trenta alumnes per aula, i va considerar que Salt necessita un quart institut, desmassificar els instituts Salvador Espriu i Vallvera i una escola d'adults nova. Va destacar l'impacte que pot tenir socialment per a Salt millorar les eines educatives: "Salt necessita que l'educació sigui el primer pas per lluitar contra la desigualtat."

El sector sud és clau
El candidat es va referir també al desenvolupament urbanístic del sector sud, que és "clau" per al futur per generar llocs de treball i obtenir recursos econòmics que han d'ajudar a fer front a les grans necessitats socials que té Salt. Del govern actual, va criticar que hagin estat massa centrats en el procés independentista i els va acusar de deixar com a herència "més radars, més multes i més zones blaves". L'acte va començar amb intervencions del candidat de PSC a les eleccions del 28-A, Marc Lamuà, i del primer secretari del partit, Miquel Iceta, qui va instar als ciutadans a votar per defensar els drets aconseguits i "omplir les urnes de vots".


Autor: Redacció


#salt #psc


#salt #psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...