Notícies més llegides



Baix Empordà


Platja d'Aro

CaixaBank reuneix a més de 60 hotelers de la Costa Brava en una jornada sobre assessorament patrimonial, estructures empresarials eficients i novetats en e-commerce

Baix Empordà  -  09/04/2019  -  07:42

L'entitat ha celebrat una jornada exclusiva per al sector hoteler de la Costa Brava a través de la seva línia de negoci Hotels & Tourism, especialitzada en el sector turístic i hoteler, en col·laboració amb l'Àrea de Planificació fiscal de Banca Privada i Comercia Global Payments




CaixaBank va informar hotelers de la zona de Costa Brava Centre i Sud, de darreres innovacions en la gestió de la venda directa per al sector hoteler. La primera sessió va tenir lloc el dimarts 2 d'abril a l'Hotel Costa Brava de Platja d'Aro. En el cas de la propera xerrada a Roses, l'11 d'abril, tindrà lloc a l'Hotel Terraza de Roses.

Ambdues sessions compten amb la intervenció del Responsable a la Direcció Territorial de Catalunya de CaixaBank Hotels & Tourism, Albert Pascual, el qual fa una exposició de perspectives econòmiques i del sector turístic per aquest 2019 així com exemples de la potencialitat que ens aporta el Big data per a prendre decisions estratègiques.

Posteriorment, Pablo Boguñá, gerent del departament d'Assessorament Patrimonial de CaixaBank Banca Privada, ha impartit la conferència "Preparats pel futur. La importància de Planificar", tractant també diferents estructures fiscals eficients.

Finalment la Jornada ha comptat amb la presència de Comercia Global Payments on han explicat les diferents novetats i aspectes a tenir en compte amb els canvis de normatives que es preveuen ben aviat pel que fa als pagaments a través de e-commerce i les solucions que poden trobar a través de la passarel·la de pagaments de CaixaBank.

A l'acte també assisteixen els Director Territorial de Banca Privada i Premier, Joan Ignasi Prat i el Director Territorial d'Empreses de la Territorial Catalunya, Antonio Asensio, que ha destacat la importància de l'especialització a CaixaBank i el valor que aporta aquesta a la gestió de les empreses turístiques.

Aquestes sessions permeten a empresaris turístics mostrar la importància de la planificació fiscal i patrimonial així com està al corrent de les últimes novetats en productes i serveis sobre la tecnologia per a la venda on-line del sector hoteler i de càmpings, la venda directa cada vegada es vol potenciar més i calen eines solvents que permetin potenciar el canal de distribució propi, CaixaBank de la ma de Comercia Global Payments ofereix diferents solucions al respecte.


Autor: Redacció


#hotels #costabrava


#caixabank #hotels #costabrava





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...