Notícies més llegides



Alt Empordà


El Port de la Selva

La Fira de l'Espàrrec del Port de la Selva torna el cap de setmana del 6 i 7 d'abril

Alt Empordà  -  21/03/2019  -  15:08

Durant la fira hi haurà més activitats que mai, i alguna novetat com la celebració de la 'I Ruta de Tapes'


ReFira

ReFira



Amb motiu de l'11è aniversari de la Fira de l'Espàrrec del Port de la Selva, els organitzadors han decidit replantejar l'esdeveniment, i enguany durarà més que en edicions anteriors. A més, també s'han programat més activitats i continguts. D'aquesta manera, els dies 6 i 7 d'abril, la ReFira del Port de la Selva s'omplirà d'activitats per a totes les edats, i relacionades amb l'espàrrec de bosc.

La fira arrencarà el dissabte 6 d'abril amb la tradicional 'Botiga al carrer' (16:30h) i durant tota la tarda, els carrers del Port de la Selva s'ompliran d'espectacles d'animació infantil, manualitats i activitats culturals. Paral·lelament, a les 5 de la tarda es farà l'exposició 'nanses i pescadors', una mostra sobre cistelleria de mar.

Sense cap mena de dubte, la gran novetat de la ReFira serà la celebració de la 'I Ruta de Tapes'. A partir de les 7 de la tarda, els bars i restaurants del poble oferiran els seus millors plats amb els espàrrecs com a grans protagonistes. La primera jornada de la fira acabarà amb un concert de música als jardins de l'església. El moment ideal per prendre una copa amb els amics.

Des de primera hora del matí del diumenge (10h) la XI Fira de l'Espàrrec estarà farcida de paradetes d'artesania i un gran assortiment de tastets elaborats amb productes naturals i amb espàrrecs de bosc. Enguany la fira es celebrarà en la seva ubicació original, el carrer Mar i el Passeig del Mil·lenari del Port de la Selva.

Durant la tarda, els més petits de la casa també podran gaudir de l'espectacle 'un viatge al País de la Xauxa' (16:30h). Al cap d'una hora, els gegants Baldiri i Neus lideraran una rua pels principals carrers del municipi.

La fira arribarà al seu final amb música, concretament amb les havaneres del grup Mar d'Amunt del Port de la Selva (18:30). Les havaneres es podran gaudir acompanyat d'un bon cremat del Cap de Creus.


Autor: Redacció


#firaesparrec #rutadetapes #elportdelaselva


#firaesparrec #rutadetapes #elportdelaselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...