Notícies més llegides




+ Notícies


Girona

CaixaBank Hotels & Tourism i la Unió d’Empresaris d’Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre posen a disposició del sector hoteler una línia de finançament de 150 milions d’euros

+ Notícies  -  18/03/2019  -  12:49

Albert Pascual, responsable del sector turístic de CaixaBank a la Territorial Catalunya, ha reiterat el compromís de l'entitat financera, a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, amb el sector turístic i hoteler gironí




CaixaBank i la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre han signat un conveni de col·laboració que posa a l'abast de tots els socis de l'entitat una línia específica de finançament de 150 milions d'euros. Aquesta activació de la línia de crèdit té com a objectiu impulsar i dinamitzar el sector hoteler de les comarques gironines i inclou, a més, una àmplia oferta de serveis i productes financers en condicions avantatjoses, dissenyats exclusivament tenint en compte les necessitats del sector hoteler.

L'acord ha estat subscrit per la presidenta de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, Bàrbara Hallé, i el director del centre d'empreses Girona Sud, Blai Morera. A l'acte, que s'ha celebrat a les oficines de Costa Brava Centre a Vall-llobrega, ha assistit el responsable de Hotels & Tourism de la direcció territorial Catalunya de CaixaBank, Albert Pascual.

El conveni de col·laboració preveu uns avantatges per als socis en la gestió dels seus comptes, targetes, transferències i la millora de les condicions de finançament i oferint més productes i serveis de finançament a curt termini i una pòlissa de crèdit amb condicions més favorables per als socis.

Albert Pascual, responsable del sector turístic de CaixaBank a la Territorial Catalunya, ha reiterat el compromís de l'entitat financera, a través de la seva línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, amb el sector turístic i hoteler gironí tot destacant "la contribució de CaixaBank per ajudar a la millora de la competitivitat d'aquest col·lectiu mitjançant el disseny de productes i serveis financers creats especialment per atendre les seves necessitats".

Per la seva banda, Bàrbara Hallé ha destacat l'interès que per als socis de la Unió d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme Costa Brava Centre, tenen els productes financers en les condicions establertes al conveni de col·laboració, en la mesura en què pot ajudar a potenciar l'activitat econòmica de les empreses la qual, en definitiva, acaba contribuint al foment del dinamisme del territori. L'associació que representa es tracta d'una entitat gremial sense ànim de lucre, que treballa per a la defensa dels interessos de les empreses del sector de l'hostaleria, que en l'actualitat agrupa més de 400 empreses del sector de l'hostaleria i el turisme, principalment, de la comarca del Baix Empordà.

Un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers

La nova línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism es crea l'any 2008 per consolidar el lideratge de CaixaBank en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. D'aquesta manera, CaixaBank, presidida per Jordi Gual i dirigida pel conseller delegat Gonzalo Gortázar, aposta per l'especialització territorial amb l'objectiu de dinamitzar i impulsar l'activitat comercial del sector hoteler, a través d'una potent xarxa de professionals experts en aquesta activitat i esdevé la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

CaixaBank és l'entitat de referència en el sector hoteler i altres allotjaments turístics amb una cartera de 9000 clientes i 5000 milions d'euros de volum de negoci. D'aquesta manera, CaixaBank Hotels & Tourism ha posat a la disposició del mercat hoteler una oferta de productes i serveis diferencials i una potent xarxa de professionals experts en el sector que ajudaran la indústria turística a optimitzar la rendibilitat del seu negoci i a simplificar la seva activitat diària.

El 2017 2018, l'entitat va concedir 2200 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part de l'acord amb la Confederació d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que s'ha anat renovant des del 2011.

Durant aquests anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre les empreses i negocis hotelers, signant acords de col·laboració amb diferents associacions i organitzacions, entre els quals destaca el conveni amb la CEHAT a més de l'assistència a les fires turístiques més importants d'àmbit mundial com Fitur, la ITB i la World Travel Market, el fòrum Exceltur i el fòrum anual d'Hosteltur, una cita ineludible del sector.

La incorporació de nous productes i serveis específics per al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings.

Un dels serveis més destacats que CaixaBank posa a la disposició dels hotels, especialment dels hotels familiars o mitges cadenes hoteleres, és la possibilitat d'anticipar el cobrament de les seves reserves d'habitacions. Aquest servei, denominat factoring turístic, a més de minimitzar el risc comercial d'impagament dels seus clients, suposa una injecció econòmica que l'hoteler pot destinar a preparar la temporada següent en condicions excepcionals o a invertir en la millora de les instal·lacions. Un dels objectius de CaixaBank és donar una ràpida resposta a les necessitats tant del segment hoteler com dels seus proveïdors, que tenen unes exigències molt específiques de finançament de circulant, a causa de la temporalitat del negoci i de la procedència dels seus clients.


Autor: Redacció


#girona #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...