Notícies més llegides



La Selva


Santa Coloma de Farners

Més d'una vuitantena de persones participen a la 2a edició de la Jornada Emprèn en Femení al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma

La Selva  -  12/03/2019  -  21:20

La ponència marc va anar a càrrec de la Joana Firgolé i portava per títol Liderant en femení




Més d’una vuitantena de persones varen participar a la 2a edició de la Jornada Emprèn en Femení que es va celebrar al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, en el marc del Dia Internacional de la Dona. La ponència marc sobre el lideratge en femení a càrrec de la Joana Frigolé, coach i autora del llibre Posa llum a la teva vida, va centrar la primera part de la sessió. Frigolé va tractar àmbits com el rol que prenem davant de la vida, com gestionem les nostres emocions o l’evolució del paper de la dona en el món empresarial i de l’emprenedoria, amb un missatge molt clar, sempre agafar una perspectiva positiva. Sens dubte, l’allau d’aplaudiments que tot el públic assistent va fer al final de la xerrada va confirmar que la ponència havia agradat a tots els assistents.

En la segona part es va fer una taula rodona d’experiències de dones emprenedores, que va moderar la mateixa Joan Frigolé, així com un espai de trobada i creació de sinergies entre els assistents. Es van presentar un total de set experiències del Centre Eix de Negoci, que van donar a conèixer a què es dediquen cada una d’elles i, també, van explicar com ha estat el recorregut que han fet fins a l’actualitat.


El president del Consell Comarcal de la Selva, Salvador Balliu, el conseller d’Empresa de l’ens comarcal, Pere Mas i el conseller d’Atenció a les Persones, Pere Garriga, van participar a la inauguració de la segona Jornada Emprèn en Femení.

Des del servei de Creació d’Empresa del Consell Comarcal de la Selva s’ha fet una valoració molt positiva d’aquesta segona edició. En aquest sentit, han destacat el bon ambient, la complicitat, les emocions, la força i les reflexions que es van percebre durant tot el matí a El Centre – Eix de Negocis de Santa Coloma de Farners.


Autor: Redacció


#scfarners


#scfarners





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...