Notícies més llegides



Esports


Figueres

La Unió Esportiva Figueres trenca la ratxa de derrotes i empata a 1 a Vilatenim contra el Terrassa

Esports  -  10/03/2019  -  19:37

Els figuerencs han anat guanyant fins al 77, quan els visitants han marcat de penal


UE Figueres / Jordi Oliveres

UE Figueres / Jordi Oliveres



Empat de mèrit de la Unió Esportiva Figueres contra el Terrassa al camp de Vilatenim, en un partit en què els empordanesos han recuperat les bones sensacions. Els jugadors de Xavi Agustí han anat guanyant fins al 77, quan els egarencs han marcat de penal l'1 a 1 amb què ha acabat el matx. Amb aquest empat, la Unió posa fi a la ratxa de quatre derrotes consecutives i augmenta a sis punts la distància amb el descens.

Després d'una jornada de descans que ha servit el Figueres per recuperar alguns efectius, la Unió ha sortit al camp amb la necessitat de guanyar, ja que fa tres mesos que el combinat empordanès no suma una victòria. Per la seva banda, el Terrassa venia de perdre contra el cuer de la classificació i està en plena disputa pel play off.

El partit ha congregat uns 300 espectadors a l'estadi municipal de Vilatenim. Pel que fa a la sacada d'honor, avui ha anat a càrrec d'Antoni Carbonell i Pere Vilarrodà, en representació de l'Agrupació de Veterans de la Unió Esportiva Figueres.

Els dos equips han marxat al descans amb una victòria mínima per a la Unió gràcies al gol de Bora, que ha obert la llauna al minut 21, amb un xut molt potent des de fora de l'àrea que fa inútil l'estirada d'Ortega. Amb aquest encert s'ha tallat la sequera golejadora de la Unió, que ha estat 418 minuts sense veure porta, des del partit al camp del Castelldefels el 27 de gener. Pel que fa al Terrassa, que ha passat la primera meitat pressionant i dificultant la sortida, ha tingut una clara ocasió amb un cop de cap de Sergi Arranz que Aroca ha pogut desviar.

Ja en la segona meitat, Arranz ha empatat el partit al 77, amb un gol de penal, que l'àrbitre ha xiulat per mans dins l'àrea. El porter local ha encertat per on xutaria el davanter, però no ha pogut evitar el gol dels egarencs. Una bona intervenció d'Aroca, però, ha permès instants després desviar amb la mà el segon gol dels visitants, que podia haver vingut al 81 amb un xut potent de José Juan des de fora l'àrea.

Al minut 88 el capità Sergi Romero ha quedat estès uns instants a la gespa sense poder-se aixecar en rebre una falta clara dins l'àrea terrassenca que finalment l'àrbitre no ha xiulat. Romero ha estat a punt de marcar l'empat en el temps d'afegit, amb una falta penjada a l'àrea que ha rematat a la mitja volta, però no hi ha hagut sort i el partit ha acabat en taules.

L'entrenador de la UE Figueres, Xavi Agustí, ha dit que l'empat "es podria considerar just", si bé ha lamentat els minuts finals, que "podien haver decantat cal al nostre cantó" el partit. "No estem descontents, però ens quedem amb el regust que podien haver sigut tres punts", ha afirmat.

"S'ha vist una molt bona imatge, els jugadors s'han buidat" ha dit, assenyalant que han mostrat una "garra i intensitat" com la que han treballat en aquestes dues setmanes que fa que és a la banqueta. Ha destacat el gol de Bora, la sorpresa en l'equip inicial, i ha posat "un deu" a la tasca defensiva de l'equip.


Autor: Redacció


#uefigueres


#uefigueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...