Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

Cinc projeccions sobre proeses alpinistes formen la programació de la 23a edició del Cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura del GEiEG

Actualitat Girona  -  06/03/2019  -  17:34

Les activitats tindran lloc als Cinemes OCine de Girona del 7 de març al 4 d'abril


Presentació Cicle GEiEG

Presentació Cicle GEiEG



El tinent d'alcaldia i regidor de Cultura, Benestar Social i Ciutadania de l'Ajuntament de Girona, Carles Ribas; el president del Grup Excursionista i Esportiu Gironí (GEiEG), Francesc Cayuela, i l'esportista Jordi Gamito han presentat aquest matí la 23a edició del cicle d'Audiovisuals de Muntanya i Aventura, que se celebrarà als Cinemes OCine de Girona del 7 de març al 4 d'abril.

Les projeccions, relacionades amb el món de l'alpinisme, tindran lloc cada dijous del mes de març i el primer d'abril, a les vuit del vespre. El cicle començarà el dijous 7 de març amb la projecció Sin nada para el camino de vuelta, un curt documental del mateix Jordi Gamito en què el trail runner explicarà el seu dia a dia i com certs esdeveniments vitals van fer-li canviar la manera d'afrontar els reptes. El dijous 14 de març serà el torn de Las 7 cumbres, sobre l'ascens de l'escaladora Rosa Fernández als set cims més alts del món. El 21 de març es projectarà ¿Por qué hacemos esto?, de Carlos Llerandi, una gravació de ski i freeride per la Vall d'Aran i Margalef i d'alpinisme a Chamonix (França) i Courmayeur (Itàlia).

Seguirà el cicle el documental Chaining deam peaks, que es podrà veure el 28 de març i que narrarà l'aventura de trail, bicicleta i alpinisme de Genís Zapater per les muntanyes més emblemàtiques dels Alps. El cicle es tancarà el 4 d'abril amb la pel·lícula This mountain life, de Grant Baldwin, on la Martina i la seva mare Tania, de 60 anys, s'embarquen en una aventura de 6 mesos i 2.300 km fins a Alaska a través de les muntanyes. La peça va rebre el Premi BBVA al millor film de muntanya i el Premi FEEC a la millor fotografia l'any 2018.

"La ciutat de Girona és referent en el món de l'esport masculí i femení entre altres raons perquè hi ha entitats com el GEiEG que fomenten els valors de l'esport, que entenen la pràctica esportiva com una activitat cultural i que desperten l'interès pel sector entre la ciutadania", ha destacat el regidor Carles Ribas.

El cicle està organitzat pel GEiEG i compta amb el suport de l'Ajuntament de Girona, la Diputació de Girona, la Generalitat de Catalunya, EsportCat i la Federció d'Entitats Excursionistes de Catalunya.
 


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...