Notícies més llegides




+ Notícies


Salt

El PSC de Salt lamenta que no s'hagi avançat en el desenvolupament del sector sud

+ Notícies  -  05/03/2019  -  20:04

El candidat a l'alcaldia del PSC, Joan Martín Puntada critica la "mala gestió" d'una de les qüestions més cabdals pel progrés de Salt




Durant el Ple Extraordinari sobre el desenvolupament del sector sud de Salt, el candidat a l'alcaldia del PSC s'ha mostrat molt descontent amb l'actual equip de govern. Joan Martín Puntada ha lamentat aquest vespre que "encara no s'hagi resolt una proposta recolzada per 4.829 persones". Efectivament, l'alcaldable socialista es referia a la consulta celebrada el 24 de setembre del 2016, i que va servir per tirar endavant amb el projecte de desenvolupament del sector sud de Salt. "El 31 de juliol del 2017 van presentar una proposta de modificació del Pla General que a dia d'avui encara no està resolta", ha assegurat Joan Martín Puntada durant la seva intervenció al Ple Extraordinari.

L'alcaldable del PSC ha demanat a Jordi Viñas -actual alcalde de Salt- que expliqués l'estat actual d'una proposta que comptava amb un "suport inqüestionable". I és que cal recordar que de les 4.829 persones que van participar en la consulta, el 88% van donar suport a la iniciativa. Si bé és cert que l'Ajuntament de Salt va iniciar els primers tràmits per portar a terme la modificació urbanística que facilités el desenvolupament del sector sud de Salt, a dia d'avui el projecte encara no ha vist la llum. "I quan dic que ens sentim enganyats i decebuts és perquè contràriament al que afirma l'alcalde, no està tot fet", ha assegurat Joan Martí Puntada tot recordant que encara s'estan demanant informes i permisos.

Des del grup socialista de Salt defensen que el desenvolupament del sector sud "és clau perquè la ciutat surti de la desindustrialització de finals del segle XX". De fet, durant la seva intervenció, Joan Martín Puntada ha recordat que l'Espai Gironès atrau més gent que El Corte Inglés. "Segons un estudi, Girona atrau més de 487 milions d'euros anuals en compres amb els residents situats a un màxim de 45 minuts de distància", ha assenyalat l'alcaldable del PSC. Malgrat aquestes xifres, segons Joan Martín Puntada, l'actual equip de govern no ha sabut gestionar el potencial d'aquesta iniciativa.

"L'any 2016, la despesa mitjana de l'Espai Gironès per visitant era d'11 milions d'euros i tenien 9 milions de visitants anuals. Facin comptes de com es tradueix això per a Salt, i el que podria suposar una ampliació de l'espai comercial al sector sud?", ha plantejat el candidat socialista a la resta de grups municipals. Després de qüestionar la gestió de la proposta, Joan Martín Puntada ha lamentat que "a 3 mesos de les eleccions, els terrenys no són comercials i els inversors no poden posar comerços".

La darrera intervenció del representant socialista s'ha centrat en l'alcalde Jordi Viñas, del qual n'ha criticat la seva manca d'ambició. "I volem que sigui l'alcalde, qui hauria d'haver liderat el projecte, qui s'expliqui. No s'amagui darrere d'altres regidors ni de tècnics, vostè tenia les mans lliures per encapçalar la iniciativa més important de Salt de la pròxima dècada. No sumi una altra decepció, assumeixi el repte i sigui vostè qui doni la cara", ha conclòs Joan Martín Puntada.


Autor: Redacció


#salt #psc


#salt #psc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...