Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

Roses promociona els seus càmpings en una de les principals fires europees del sector

Alt Empordà  -  22/02/2019  -  19:56

Amb 3.000 places disponibles, els càmpings de Roses ofereixen una important opció d'allotjament i serveis per als nombrosos visitants que rep la destinació al llarg de tot l'any


Fira Reise Alemanya

Fira Reise Alemanya



L'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Roses està present entre el 20 i el 24 de febrer, juntament amb l'Estació Nàutica, a la fira Reise Camping d'Essen (Alemanya), per donar a conèixer la destinació i tota l'oferta de càmpings de què la població disposa. La participació en aquest important esdeveniment europeu del sector del càmping és fruit de les reunions i col·laboració amb els propietaris dels càmpings del municipi i dels objectius marcats pel Pla de Màrqueting de Roses.

Amb 3.000 places disponibles, els càmpings de Roses ofereixen una important opció d'allotjament i serveis per als nombrosos visitants que rep la destinació al llarg de tot l'any. Per donar-la a conèixer, l'Ajuntament ha publicat una guia específica que informa de tots els establiments de què disposa Roses, la qual s'està distribuint ja aquests dies a Essen i es repartirà també a partir d'ara des de l'Oficina de Turisme de la població i durant la participació en les diferents fires de turisme en què Roses participa al llarg de l'any.

El Pla de Màrqueting encarregat recentment per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament amb l'objectiu de marcar les estratègies i línies d'actuació a desenvolupar en els propers anys, marcà el sector del càmping com un dels mercats prioritaris per a la població. Davant aquesta realitat i gràcies a la col·laboració amb els empresaris rosincs del sector, Ajuntament i Estació Nàutica treballen plegats en aquesta promoció.

El perfil del públic que visita la Fira Reise Camping, que l'any passat aplegà més de 95.000 visitants, està format principalment per un públic familiar que viatja durant els períodes vacacionals, així com un públic sènior, que ho fa fora de temporada buscant destinacions amb temperatures més càlides durant l'hivern que les dels seus llocs d'origen.


Autor: Redacció


#roses #campings


#roses #campings





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...