Notícies més llegides




Alt Empordà


Pau (Alt Empordà)

Detenen dos conductors que havien patit un accident per conduir sota els efectes de l'alcohol a l'Alt Empordà

Alt Empordà  -  29/01/2019  -  17:41

Quan van arribar els mossos van comprovar que el conductor havia resultat il·lès i presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques


Mossos

Mossos



Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir els dies 26 i 27 de gener dos homes, de 59 i 32 anys, ambdós de nacionalitat francesa i veïns de Saint-Thibery i Viols-le-Fort (França), com a presumptes autors d'un delicte contra la seguretat viària.

El primer fet va passar pels volts de les dotze de la nit del 26 de gener, al punt quilomètric 7.4, de la carretera GI-610, dins el terme municipal de Pau (Alt Empordà). Una furgoneta va sortir de la via i va col·lidir amb un fanal d'il·luminació pública i una senyal vertical de circulació.

Quan van arribar els mossos van comprovar que el conductor havia resultat il·lès i presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. Li van fer la prova d'alcoholèmia i va donar un resultat positiu de 0.55 mg d'alcohol per litre d'aire expirat, el doble del límit màxim permès en aquests casos, que és de 0.25 mg/l. L'home va quedar detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol.

El segon cas va ser pels volts de les set de la tarda del dia següent, al quilòmetre 36, de l'AP-7, dins del terme municipal de Bàscara (Alt Empordà). Un turisme va perdre el control mentre avançava un camió i va col·lidir amb el semiremolc d'aquest, quedant aturat al mig de la via.

Seguidament, el conductor del turisme va sortir del vehicle, va saltar una tanca propera a la via i va caure per un talús d'un pas inferior, des d'una alçada de quinze metres. Per les ferides de la caiguda va ser traslladat a l'Hospital de Figueres, on li van fer la prova d'alcoholèmia. Va donar un resultat positiu de 0.76 mg d'alcohol per litre d'aire expirat. L'home va quedar detingut per conduir sota els efectes de l'alcohol.

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 28 de gener a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#altemporda #mossos


#altemporda #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...