Notícies més llegides




Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona té previst adquirir 15 habitatges durant el primer trimestre del 2019

Actualitat Girona  -  15/01/2019  -  19:07

Aquesta tarda s'ha portat a terme la primera reunió del 2019 de la Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge


Ajuntament de Girona

Ajuntament de Girona



L'Ajuntament de Girona, a través de l'Oficina Municipal d'Habitatge, té previst adquirir 15 habitatges a través del dret de tanteig i retracte durant el primer trimestre del 2019 i obrir un nou concurs per comprar habitatges amb l'objectiu de destinar-los a joves.

Aquestes són algunes de les informacions que s'han donat a conèixer aquesta tarda en la Taula de Coordinació pel Dret a l'Habitatge, la primera que se celebrava el 2019. Durant la reunió s'ha parlat també del treball que s'està fent en el marc del Pacte Local per l'Habitatge, que es troba en fase de diagnosi; del registre d'assetjament immobiliari, i de les línies d'actuació en matèria d'habitatge a l'Ajuntament de Girona.

La regidora d'Igualtat, Drets Socials i Habitatge de l'Ajuntament de Girona, Eva Palau, ha valorat positivament la Taula de Coordinació Local pel Dret a l'Habitatge. "Aquest és un tema que ens preocupa tant a l'Ajuntament com a les entitats, i per això és important informar de tot allò que estem fent i també debatre en quins punts podem millorar. Tenim diversos serveis que oferim des de l'Oficina Municipal d'Habitatge, i és important que la ciutadania els conegui per ajudar-los i evitar situacions de vulnerabilitat", ha indicat.

També s'han donat a conèixer algunes dades de l'Oficina Municipal d'Habitatge, com el nombre de sol·licituds per ajuts al lloguer que s'han tramitat el 2018. S'han gestionat un total de 1.210 expedients, xifra que suposa un augment de 12,56% respecte el 2017 (1.075 expedients).


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...