Notícies més llegides



+ Notícies


Girona

Guitart Hotels, Med Playa i Aromar Hotel guanyen el premi Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya

+ Notícies  -  14/01/2019  -  12:48

Aromar Hotel ha estat premiada en la categoria de "Millor establiment hoteler"; Grup Med Playa en la d'"Innovació turística" i Guitart Hotels per les seves accions en "Responsabilitat Social Corporativa"




 Les empreses Aromar Hotel, Med Playa i Guitar Hotels són les guanyadores de la fase regional dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a Catalunya en les categories de “Millor establiment hoteler”, “Innovació turística” i “Responsabilitat Social Corporativa”, respectivament. CaixaBank, entitat financera de referència en el sector hoteler i turístic, ha convocat la primera edició del premi CaixaBank Hotels & Tourism que reconeix la innovació, sostenibilitat i RSC de les empreses turístiques a tot el país.

Després d’analitzar les característiques dels diferents projectes i iniciatives presentades, s’han seleccionat aquestes tres companyies del sector turístic i hoteler català com a les millors en les categories d’Innovació, millor projecte en Responsabilitat Corporativa i millor empresa del sector.

Aromar Hotel, companyia amb establiment hoteler i d’altres a Costa Brava, ha estat seleccionada com a millor empresa en la categoria de Millor Establiment Hoteler, que ha valorat l'originalitat del projecte, el disseny innovador i l'impacte en la destinació. El jurat ha volgut destacar el gran canvi que ha sofert l’establiment, posicionant a l’hotel Aromar com una aposta molt forta per la renovació i posicionament de l’oferta hotelera de Costa Brava Centre.

Med Playa Grup, ha guanyat el premi a la Innovació turística per la novetat i originalitat de la tecnologia aplicada al seu model de negoci, establint un sistema per preveure les possibles caigudes en les reserves.

Guitart Hotels, ha estat guardonada amb el premi a la Responsabilitat Social Corporativa (RSC)” que valora la sostenibilitat, el respecte mediambiental i la sensibilitat social del projecte, empresa o grup.

El director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, ha explicat que els premis Hotels & Tourism de CaixaBank tenen com a objectiu reconèixer els esforços i actuacions de les empreses hoteleres i turístiques d’Espanya. Masana ha destacat la qualitat de les candidatures presentades i ha posat en valor que gràcies a la primera edició dels premis, “hem pogut descobrir grans iniciatives que demostren la qualitat empresarial del sector”. Per la seva banda, el responsable d’Hotels & Tourism a Catalunya, Albert Pascual, ha explicat que aquests guardons, que pretenen convertir-se en referents per a les empreses turístiques i hoteleres d’Espanya, tenen com a objectiu impulsar noves actuacions que ajudin a fomentar la millora i renovació de les empreses dedicades al turisme, sector estratègic per al país.

Després d’haver superat la fase territorial, Guitart Hotels, Med Playa i Aromar Hotel es poden convertir, dins de la seva categoria, en les guanyadores dels premis Hotels & Tourism de CaixaBank a nivell nacional. El jurat seleccionarà dues empreses guanyadores per categoria. La decisió final es farà pública a la propera edició de la Fira Internacional de Turisme (FITUR), la fira turística més rellevant del sector.

Aposta pel sector turístic i hoteler

Aquest guardó neix amb motiu de l'aposta de CaixaBank pel mercat turístic i, concretament, per la innovació turística a Espanya, que es materialitza a través de la línia de negoci CaixaBank Hotels & Tourism, que té com a objectiu l'impuls del mercat turístic a través de la proximitat amb les empreses i negocis hotelers.

CaixaBank Hotels & Tourism és una línia de negoci creada per consolidar el lideratge de l'entitat en el mercat turístic a través d'un nou model de proximitat amb les empreses i negocis hotelers. Compta amb un equip de 30 professionals, repartits per tot el territori espanyol, que ofereixen a cada client l'atenció personalitzada que necessiten i un servei de valor afegit, basat en l'excel·lència, qualitat i proximitat.


Autor: Redacció


#hotels #turisme #caixabank


#hotels #turisme #caixabank





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...