Notícies més llegides



Baix Empordà


Palamós

Finalitzen les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol 11 de la zona esportiva Josep Massot i Sais

Baix Empordà  -  04/01/2019  -  15:02

Els treballs gairebé no han afectat el calendari de competicions dels clubs usuaris del camp, ja que, en gran part, s’han fet coincidir amb el període festiu de Nadal




Aquesta setmana han finalitzat les tasques de substitució de la gespa artificial al camp de futbol 11, ubicat a la zona esportiva Josep Massot i Sais, annex a l’estadi Palamós-Costa Brava.

Ahir, 3 de gener, va fer just un mes que es van iniciar aquestes tasques de substitució i a dia d’avui ja estan enllestides perquè, a partir de dilluns, tornant de les vacances de Nadal, els diferents equips de futbol puguin reprendre la seva activitat habitual.

Durant el període d’instal·lació, els equips de les categories prebenjamí, benjamí i aleví han entrenat al camp de futbol 7 de les instal·lacions esportives Josep Massot i Sais. Les categories superiors ho han fet en els camps de futbol del municipi de Mont-ras, i també a Palafrugell.

La gespa, de nova generació

La gespa que s’ha substituït tenia més de quinze anys, la qual cosa havia quedat molt desgastada per la seva alta utilització i era necessari renovar-la.

La nova gespa instal·lada és de nova generació, elaborada amb monofilament de polietilè, de 45 mil·límetres d’alçada. S’ha col·locat sobre una base elàstica que dona com a resultat una superfície tova a tot el camp, millorant així la pràctica esportiva i donant qualitat al joc.

Les tasques d’instal·lació han estat a càrrec d’una empresa especialitzada i el seu cost ha estat de 133.406,36 €, dels quals una part seran aportats mitjançant subvenció per part de la Diputació de Girona.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...