Notícies més llegides



Alt Empordà


Garrigàs

Detingut un conductor que circulava sense pneumàtic davanter i en estat etílic per l’AP-7 a l’Alt Empordà

Alt Empordà  -  27/12/2018  -  16:11

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 23 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs


Mossos

Mossos



Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Girona, sector Borrassà (Alt Empordà), van detenir el dia 23 de desembre un home de 22 anys, de nacionalitat francesa i veí de Fronsac (Nova Aquitània- França), com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una taxa d’alcohol penalment punible.

Els fets van passar a un quart de vuit del matí del mateix dia 23, a l’àrea de descans del quilòmetre 35 de l’autopista AP-7, dins el terme municipal de Garrigàs.Els mossos feien un patrullatge preventiu per l’autopista en sentit sud, quan van detectar un rastre de fregament de color blanc a la via, que anava fent ziga-zagues fins passada l’àrea de descans. En aquell punt el rastre entrava contra direcció per la sortida de l’àrea i finalitzava on es trobava un turisme.

Els agents van veure que la marca a la via estava produïda pel fregament de la llanda davantera del cotxe amb l’asfalt i el vehicle presentava símptomes d’haver xocat amb algun objecte. Quan els mossos es van acostar al conductor, van detectar que presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de les begudes alcohòliques. En fer-li la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu de 0.69 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, més del doble del límit màxim permès, que en aquest cas era de 0.25 mg/l. Per aquest motiu va quedar detingut.

El detingut, que no tenia antecedents, va passar el dia 23 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual el va deixar en llibertat amb càrrecs.


Autor: Redacció


#garrigas #mossos


#garrigas #mossos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...