Notícies més llegides



Política


Girona

Pere Albertí, Cristina Andreu, Xevi Montoya, Lluc Salellas i Dolors Serra encapçalaran la llista de Guanyem Girona de cara a les properes eleccions

Política  -  19/12/2018  -  14:29

Més de 400 persones van participar en el procés de proposta de llista electoral, d’on en van sortir més de 250 nom


GUANYEM GIRONA

GUANYEM GIRONA



Dimarts al vespre l’assemblea de Guanyem Girona va validar la proposta de llista confeccionada per la comissió de llistes. Carles Serra, portaveu de la plataforma, ha definit com a “molt positiu” el procés que ha culminat en l’elecció de Pere Albertí, Cristina Andreu, Xevi Montoya, Lluc Salellasi Dolors Serra.Serra ha celebrat que llista superés “amb escreix” la majoria de 2/3 favorables que la plataforma s'havia fixat per validar-la i que fins i tot s’assolís un suport superior al 75%. L’ordre entre els cinc candidats es farà públic el dia 22 a les 12h en un vermut musicat per Lakaste als Jardins de la Infància. Carles Serra ha explicat el procés que ha portat fins aquí, que es va iniciar amb l’obertura al web d’un apartat on la gent podia proposar fins a tres noms. Més de 400 persones van participar-hi, i d’aquí se’n van extreure més de 250 noms. L’equip de Guanyem Girona va contactar una per una amb totes les persones proposades.

Tot seguit, la comissió de llistes, sorgida d’unes jornades de treball de Guanyem Girona obertes al públic, va determinar-ne els criteris: paritat de gènere, que es faci visible un equilibri entre els barris, que es visualitzin les lluites socials de la ciutat i que els primers llocs de la llista estiguin integrats per persones amb experiència en gestió en àmbits concrets.

Finalment la comissió de llistes va acordar una proposta que complís amb els requisits acordats i que l’assemblea va validar ahir al vespre. A continuació reproduïm els noms ordenats per ordre alfabètic:
Pere Albertí: Mestre jubilat. Exdirector de l’Institut Montilivi. Soci del Girona FC i de l’Atletisme Girona. Regidor de MES, Moviment d’Esquerres a l’Ajuntament de Girona.Cristina Andreu: Educadora al barri de Sant Narcís. Àmplia experiència en gestió pública a l’Ajuntament de Girona i a la Generalitat de Catalunya en habitatge i serveis socials. Implicada en la Fundació SER.Gi i en el món de les AMPA.Xavier Montoya: Petit empresari. Soci d’una consultoria estratègica especialitzada en màrqueting i comunicació digital. Membre d’Òmnium Cultural.Lluc Salellas: Periodista i politòleg. Regidor de la CUP a l’Ajuntament de Girona. Dolors Serra: Implicada en els moviments socials de Girona. Portaveu de Girona Acull i activista de la Xarxa pels Drets Socials. Professionalment es dedica al món de la gestió en el sector privat.

En les properes setmanes la comissió de llistes continuarà treballant per completar la llista electoral, amb l’objectiu de presentar una llista transversal i amb capacitat de governar.


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...