Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

Banyoles edita un àlbum il·lustrat amb la llegenda del Drac

Pla de l'Estany  -  14/12/2018  -  14:49

Se n'han editat 3.000 exemplars i es podrà comprar a les llibreries




L'Ajuntament de Banyoles presenta aquesta tarda el nou àlbum il·lustrat el Drac de Banyoles. El volum, del que se n'han editat 3.000 exemplars, és obra de Txell Darné i Joan Gómez de l'estudi Can Seixanta i recull la llegenda del Drac. La presentació serà aquesta tarda, a 2/4 de 6, al Museu Darder.

El Drac de Banyoles s'ha tret la son de les orelles i ha sortit del seu cau. Voluntariós com és, el Drac ha donat un cop de mà a l'Ajuntament en tot allò que té a veure amb la Festa Major de Sant Martirià. Ara, per recompensar-lo dels serveis prestats, l'Ajuntament de Banyoles ha editat un llibre amb la seva llegenda, que explica històries sobres els seus orígens, fets, anècdotes diverses i algun divertiment.

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Banyoles, Jordi Bosch, ha destacat que "des de la darrera Festa Major de Sant Martirià hem iniciat un treball per recuperar el Drac de Banyoles i convertir-lo en una figura central de la festa, que sigui reconeguda i estimada tant per als grans com per als petits". En aquest sentit, "ara s'ha publicat l'àlbum il·lustrat del Drac de Banyoles que recull la llegenda del Drac, actualitzada i revisada", ha afegit Jordi Bosch.

La presentació del Drac de Banyoles serà a 2/4 de 6 de la tarda a la sala d'actes del Museu Darder i comptarà amb la participació dels autors i inclourà una lectura pública de la història del Drac de Banyoles. A més, tots els assistents podran participar en un taller.

De l'àlbum il·lustrat El Drac de Banyoles se n'han editat 3.000 exemplars que es podran trobar a les llibreries de Banyoles o bé a l'Oficina de Turisme a un preu de 12€. A més, se n'enviaran exemplars gratuïts a les escoles i a la Biblioteca.
 


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...