Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Vilademuls

Detingut un camioner que conduïa per l'N-II al Pla de l'Estany amb una taxa d'alcohol vuit vegades superior a la permesa

Pla de l'Estany  -  27/11/2018  -  17:50

Els fets van passar a la carretera N-II, al punt quilomètric 732, dins el terme municipal de Vilademuls (Pla de l'Estany), on una patrulla de trànsit estava fent un patrullatge preventiu d'accidents




Els Mossos d'Esquadra de l'Àrea Regional de Trànsit de Girona van detenir ahir, un home de 45 anys, de nacionalitat polonesa i domicili a Belchatow (Polònia), com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària per conduir amb una taxa penalment punible.

Els fets van passar a la carretera N-II, al punt quilomètric 732, dins el terme municipal de Vilademuls (Pla de l'Estany), on una patrulla de trànsit estava fent un patrullatge preventiu d'accidents.

Cap a tres quarts de dotze del migdia els agents van observar que el camió que circulava davant seu, en sentit nord, feia diverses ziga-zagues.

Per aquest motiu, van aturar-lo i van comprovar que el conductor presentava signes evidents de trobar-se sota la influència de les begudes alcohòliques i, en fer-li la prova d'alcoholèmia, va donar un resultat positiu d'1.21 mg/l d'alcohol per litre d'aire expirat, més de vuit vegades per sobre del límit màxim, que en aquest cas era de 0.15 mg/l.

Per tot això, els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària i li van immobilitzar el camió.

El detingut, que no tenia antecedents, ha passat avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual el va deixar en llibertat.


Autor: Redacció


#alcohol


#alcohol





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...