Notícies més llegides




La Selva


Arbúcies

El portal web Visit Vall d'Arbúcies guanya el premi del públic a la millor iniciativa en l'Administració Local dels premis e-TECH

La Selva  -  13/11/2018  -  13:17

La gala d'entrega de premis es va fer el dilluns 12 de novembre a l'auditori Josep Irla de Girona




L'Associació d'Empreses de Noves Tecnologies de Girona (AENTEG), en col·laboració amb totes les entitats que hi donen suport, organitza des de ja fa 12 anys els Premis E-TECH, on reconeixen a les empreses, institucions, entitats i persones de les comarques gironines que amb els seus treballs, activitats, projectes i iniciatives estan contribuint en la difusió i el desenvolupament de les noves tecnologies.

En l'edició d'enguany, l'Ajuntament d'Arbúcies va presentar el nou portal web turístic d'Arbúcies www.visitarbucies.com a la categoria de millor iniciativa en l'Administració Local. En la gala de premis, celebrada ahir dilluns 12 de novembre a l'auditori Josep Irla de Girona, es va anunciar que la web Visit Arbúcies guanyava el premi, que va recollir la regidora de turisme Maria Tayeda en mans del Sr. Ernest Plana, president de la Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona (FOEG).

"No ens esperàvem que guanyéssim, perquè veient les altres candidatures vam veure que el nivell era molt alt, per això estem tan contents d'haver-ho aconseguit. En nom de l'ajuntament vull donar les gràcies a totes les persones que ens han votat, a l'empresa AlterEgo Web pel seu acompanyament, als tècnics municipals i a l'AENTEG per la iniciativa. També vull felicitar a la resta de participants que també mereixen guanyar tant com nosaltres".

L'Ajuntament d'Arbúcies aposta per les noves tecnologies. En els mesos vinents veuran la llum les noves webs de l'Ajuntament i el Museu Etnològic del Montseny, que seguiran la mateixa línia que la web de turisme i, entre altres característiques, compartiran una agenda comuna. A més, Arbúcies ha estat escollida per la Diputació de Girona per participar en un pla pilot per elaborar una diagnosi tecnològica municipal, amb tres objectius: avaluar la situació actual, seleccionar els principals àmbits en què la tecnologia pot ajudar en funció de les característiques de cadascú i fer un esbós de l'estratègia de futur amb línies i opcions ben definides.


Autor: Redacció


#arbucies


#arbucies





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...