Notícies més llegides



Esports


Santa Coloma de Farners

La segona jornada del Circuit Gironí de Cros s'ha disputat a Santa Coloma de Farners

Esports  -  04/11/2018  -  20:20

La setmana vinent el Circuit Gironí de Cros es desplaça a la seu amb més alçada del Gran Premi, Sant Hilari Sacalm, que novament se celebra al circuit instal·lat al costat de la zona esportiva municipal per oferir totes les comoditats als atletes


45è Cros de Santa Coloma de Farners

45è Cros de Santa Coloma de Farners



La jornada ha estat excel·lent per la pràctica de la modalitat atlètica de cros, un cel enteranyinat, fred i el terreny prou humit ha fet les delícies dels 1.000 participants que han participat en les diferents curses en l'entorn del parc de Sant Salvador.

A la cursa absoluta masculina avui s'ha imposat Abdessamad Oukhelfen, l'atleta del CA Igualada i de la categoria promesa, que ha estat lluitant per la primera posició en tot moment en el grup capdavanter juntament amb el primer dels sèniors i segon arribat a meta, Jonatan Romeo [Ca Lloret-la Selva]. La tercera posició ha estat per un altre destacat atleta de categoria promesa, Annasse Mahboub, del Playas de Castellón, que arribava seguit de prop per Mourad Mounim, de l'AA Catalunya.

En fèmines la sorpresa l'ha donat la jove Elia Saura del CA Caneletes, categoria sub20, imposant-se amb autoritat per davant de Nelly Jepkoech del CAMN Villeurbanne, que anecdòticament ha corregut mitja cursa amb només una de les sabatilles.

La setmana vinent el Circuit Gironí de Cros es desplaça a la seu amb més alçada del Gran Premi, Sant Hilari Sacalm, que novament se celebra al circuit instal·lat al costat de la zona esportiva municipal per oferir totes les comoditats als atletes.


Autor: Redacció


#scfarners


#scfarners


Arxiu adjunt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...