Notícies més llegides




La Selva


Arbúcies

Tradició, gastronomia, patrimoni i cultura a la Fira de Tardor i Festa del Flabiol

La Selva  -  31/10/2018  -  10:54

El certamen se celebrarà el cap de setmana del 3 i 4 de novembre


 Fira de Tardor i la Festa del Flabiol

Fira de Tardor i la Festa del Flabiol



Arbúcies acollirà el dissabte 3 i el diumenge 4 de novembre la Fira de Tardor i la 34a Festa del Flabiol. Un cap de setmana en què s'uneixen la tradició, la cultura, la gastronomia i el patrimoni en un entorn privilegiat als peus del Montseny.

Enguany, les activitats començaran el divendres 2 de novembre amb la presentació de la nova web de turisme de l'Ajuntament a 2/4 de 7 de la tarda al Museu Etnològic del Montseny (MEMGA), que a les 8 també acollirà la presentació del llibre La 13a bruixa, de Somei Mendia.

Dissabte al matí les activitats arrencaran a les 10 del matí amb la trobada de plaques de cava a la plaça de la Vila i els tallers gastronòmics i creatius i les activitats familiars del carrer Camprodon. I, a 2/4 de 2 al MEMGA es durà a terme la presentació del Foto-Montseny 2018 amb l'exposició Montseny, visions fotogràfiques, a càrrec de la Secció Fotogràfica Centre d'Arbúcies. També a la tarda hi haurà la castanyada popular a l'encreuament entre el carrer Camprodon i Prat i Marcet.

En el marc de la Festa del Flabiol, aquesta any s'ha posat en marxa l'Escola de joves flabiolaires per a nois i noies de 13 a 25 anys. Aquesta primera edició, consistirà en un cap de setmana formatiu i lúdic al voltant de l'instrument i la festa amb l'objectiu d'acostar-la i fomentar la coneixença entre els joves flabiolaires. Per a més informació i inscripcions aquí: https://escolajovesflabiolaires.blogspot.com/. A la tarda, serà el torn dels Col·loquis de Flabiol i, a les 6 de la tarda a la plaça de la Vila, audició de sardanes obligades de flabiol, que comptarà amb la participació de 7 flabiolaires. Després de sopar, a 2/4 d'11 al Casino, ressopó de flabiols i, a partir de la mitjanit, Tamborino so obstinat al Paio.

Diumenge, el tastet de bolets a partir de les 11 del matí a la plaça de la Vila i el gran concert de flabiols a 2/4 de 5 de la tarda a la Llar de Jubilats són els actes més destacats de la jornada. Al matí també hi haurà la fira de luthiers i de productes flabiolístics, flabiols als quatre cantons, tallers i activitats infantils i familiars, així com la cercavila amb els gegants d'Arbúcies i el capgròs d'en Quirze Perich, la mostra de balls i roda de flabiols amb la participació de tots els flabiolaires presents a la Festa. A la tarda, la fira seguirà amb activitats i tallers i es tancarà amb la castanyada amenitzada pels New Serafins.

Tota la informació la podreu trobar a la nova web de turisme visitarbucies.com.
 


Autor: Redacció


#arbucies #firatardor #firadefabiol


#arbucies #firatardor #firadefabiol





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...