Notícies més llegides




El Ripollès


Ripoll

L'ACA segueix les actuacions de neteja de les lleres del riu Ter i Freser al seu pas per Ripoll

El Ripollès  -  30/10/2018  -  13:53

Ripoll va tenir afectacions greus tant a la llera del riu Ter com a la llera del Freser, puntualitzant que punts com la zona de l'aiguabarreig del Ter i del Freser, van quedar molt afectats pel moviment d'àrids i l'acumulació de troncs




Aquesta setmana l'Agencia Catalana de l'Aigua segueix amb les actuacions de neteja de la llera del riu Ter al seu pas per Ripoll després que el 15 d'octubre la tempesta tropical Leslie afectés la comarca.

Segons ha informat el Consell Comarcal del Ripollès, ja hi ha un balanç provisional dels danys que ascendeix a un total d'1,86 milions d'euros pendents encara de quantificar desperfectes en alguns municipis de la comarca.

El passat divendres 19 d'octubre es van iniciar les actuacions de neteja de la llera del riu amb un acte a on va participar el director territorial de l'ACA a Girona, el senyor Àlex Rocas, el director del departament de Territori i Sostenibilitat a Girona, el senyor Pere Saló, el vicepresident del Consell Comarcal, el senyor Eudald Picas i per part del consistori municipal la regidora de Medi Ambient, la Sra. Fina Guix.

Ripoll va tenir afectacions greus tant a la llera del riu Ter com a la llera del Freser, puntualitzant que punts com la zona de l'aiguabarreig del Ter i del Freser, van quedar molt afectats pel moviment d'àrids i l'acumulació de troncs. Segons informa l'ACA, en uns quinze dies les lleres quedaran netes.

S'ha acordat que la llenya i fusta extreta de les accions de neteja de les lleres estigui a disposició de tots els vilatans i vilatanes del municipi. Per tant es pot recollir respectant sempre les actuacions de neteja que s'estiguin portant a terme.


Autor: Redacció


#ripoll


#ripoll





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...