Notícies més llegides



Política


Girona

Veray torna a denunciar 'l'arbitrarietat de l'equip de Govern en l'aplicació de les Ordenances Municipals'

Política  -  23/10/2018  -  15:22

Reclama a Madrenas que aclareixi "per què a altres entitats se'ls hi ha denegat el permís per a la col·locació de pancartes al mateix lloc"


Concepció Veray

Concepció Veray



La portaveu del grup municipal del Partit Popular Català a l'Ajuntament de Girona, Concepció Veray, ha tornat a denunciar avui "l'arbitrarietat de l'equip de Govern en l'aplicació de les Ordenances Municipals, arrel del muntatge indecent, insultant i ofensiu, col·locat pels independentistes el passat cap de setmana a la llera del riu Onyar".

En aquest sentit, Veray ha registrat aquest migdia al consistori una bateria de preguntes escrites demanant explicacions a l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, sobre aquest muntatge, reclamant, entre d'altres qüestions, que aclareixi "per què a altres entitats, des de l'Ajuntament, se'ls hi ha denegat el permís per a la col·locació de pancartes a la llera del riu Onyar, tal i com tenim constància des del nostre grup municipal".

Així mateix, en l'escrit presentat, Concepció Veray pregunta si "van donar permís des de l'Ajuntament de Girona per a la realització d'aquesta acció a la llera del riu Onyar", i si la resposta és afirmativa, demana saber "quina és la data de l'atorgament del permís, de quin tipus és i en quins criteris s'han basat per donar-lo, tenint en compte que en diferents Ordenances Municipals s'especifica que no estan permeses les accions d'aquests tipus". A més, la portaveu del grup municipal sol·licita a l'Ajuntament "una còpia de l'expedient iniciat arran de la petició per fer aquesta acció a la llera del riu Onyar".

D'altra banda i en el cas que no hi hagin donat permís per a aquesta acció des de l'Ajuntament, Concepció Veray, d'acord amb l'article a l'article 61 de l'Ordenança General de Convivència Ciutadana i Via Pública, ha preguntat per què no es va evitar que es muntés, i per què no es va requerir a la Policia Municipal que procedís al desmuntatge de manera immediata". I en aquesta línia, també demana que s'especifiqui si s'ha iniciat un expedient sancionador, i quina serà la sanció que es posarà a l'autor o autors del muntatge".

Per últim, la portaveu del grup municipal del PPC al consistori ha lamentat la "greu irresponsabilitat de l'alcaldessa de Girona: si va donar el permís per a aquesta acció es tracta d'un exemple més de l'arbitrarietat a la qual ens té acostumats en l'aplicació les Ordenances Municipals, i si no el va donar, es va passar el cap de setmana 'mirant cap a un altre costat' i sense complir amb les seves obligacions com a alcaldessa, mentre s'estaven incomplint les Ordenances d'una manera flagrant amb la col·locació de muntatges que només serveixen per crear confrontació i trencar la convivència a la ciutat".


Autor: Redacció


#girona


#girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...