Notícies més llegides




+ Notícies


Palamós

El programa de TVE 'Aquí la tierra' visita Palamós per conèixer la pesca de la gamba i els seus valors gastronòmics

+ Notícies  -  22/10/2018  -  11:50

El reportatge es va enregistrar la setmana passada al port pesquer de Palamós i a l'Espai del Peix, i s'emetrà durant el proper mes de novembre




El popular programa de TVE "Aquí la tierra" va visitar Palamós la setmana passada per tal de poder enregistrar un reportatge sobre la pesca de la gamba i els seus valors gastronòmics.

Amb aquest objectiu un equip del programa, encapçalat pel comunicador i exjugador de bàsquet, Juanma López Iturriaga, va viatjar fins al municipi on va enregistrar imatges de l'arribada de les barques a port i la descàrrega del peix, de la cuina de la gamba i també de l'art de sargir les xarxes, amb les quals les barques d'arrossegament del port palamosí pesquen aquest preuat marisc local.

El programa "Aquí la tierra" es va entrevistar amb el palamosí Joan Tubert, professional en la reparació i sargit de les xarxes, amb el qual varen conèixer les tècniques més habituals que s'apliquen en aquest art.

L'equip de televisió va visitar també l'Espai del Peix on varen poder assaborir la cuina de la gamba. En aquesta aula gastronòmica els cuiners i pescadors Fèlix i Ramon Boquera, els van mostrar les qualitats gastronòmiques de la gamba i la senzillesa de la seva cuina.

El reportatge sobre la gamba de Palamós enregistrat la setmana passada, és previst que s'emeti a mitjans del mes vinent en el magazín de TVE "Aquí la tierra".

"Aquí la tierra"
El programa divulgatiu "Aquí la tierra" s'emet de diumenge a divendres, de les 20.30 a les 21 h, per La 1 de TVE.

Dirigit i presentat per Jacob Petrus, el programa compta amb un total de 10 reporters assignats específicament a aquest espai, a banda dels diversos col·laboradors del programa com el mateix Juanma López Iturriaga.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...