Notícies més llegides





La Selva


Santa Coloma de Farners

S'obre el període d'inscripcions per formar part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2018-2019

La Selva  -  11/10/2018  -  13:10

Amb aquesta iniciativa el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca




El Consell Comarcal de la Selva ha obert el període d’inscripcions per formar part del Dossier de professionals de les arts escèniques i la música de la Selva 2018-2019. Per això des del portal SelvaCultura (www.selvacultura.cat ) es fa una crida a les companyies d’arts escèniques i música de la comarca que vulguin formar de la segona edició del Dossier professional d’arts escèniques i música de la Selva.

La finalitat del dossier és donar a conèixer els artistes i companyies, i facilitar una eina de contacte als programadors culturals, i molt especialment als ajuntaments de la comarca de la Selva. En poden formar part els professionals i companyies que treballin qualsevol disciplina dins les arts escèniques (dansa, teatre, circ, etc.) i la música, i que tinguin un espectacle per exhibir i que demostrin una trajectòria artística suficient. El termini per presentar propostes finalitza el 31 d'octubre 2018.

Amb aquesta iniciativa el Consell Comarcal de la Selva preveu seguir donant suport a la promoció de l’escena cultural com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.


El president de l’ens selvatà i la consellera de Cultura, Raquel Reyner, han valorat molt positivament aquesta iniciativa que s’emmarca dins el projecte SelvaCultura, que es va posar en marxa la primavera de l’any 2017. En aquest sentit, Balliu i Reyner han destacat la bona feina que s’està duent a terme des de l’ens comarcal en la promoció de l’escena cultura com a factor de dinamització social i econòmica de la comarca.


El Dossier de professionals d’arts escèniques i música s’inclou en el marc del projecte SelvaCultura (www.selvacultura.cat), una nova plataforma web amb l’objectiu d’agrupar, en un sol clic, les activitats culturals que es porten a terme a la comarca.


Autor: Redacció


#santacolomadefarners


#santacolomadefarners






Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...


alt - Pedro Sánchez / PSOE

Carles Enric

¿Los socialistas, los nuevos franquistas de España?

El socialismo de Sánchez es la versión del S.XXI de las políticas de Franco...