Notícies més llegides



+ Notícies


Barcelona

Una víctima mortal a les carreteres durant el pont de la Diada

+ Notícies  -  11/09/2018  -  22:54

Aquesta tarda les vies més complicades en el marc de l'operació tornada han estat la C-65, la C33 i les Rondes de Barcelona


GIRONANOTICIES.COM

GIRONANOTICIES.COM



Les carreteres catalanes han registrat una víctima mortal durant aquest pont de la Diada des de les 15h de divendres passat i fins a les 20h d'aquest dimarts. Concretament, l’accident mortal va tenir lloc diumenge al matí a l’N-260 a Soriguera (Pallars Sobirà) on una motocicleta amb dos ocupants va xocar contra la tanca protectora de la via i, com a conseqüència, una dona de 47 anys que viatjava com a acompanyant va morir. Pel que fa a la mobilitat de l'operació tornada, aquest dimarts a la tarda les vies més complicades han estat la C-65 amb dos quilòmetres de cues a Santa Cristina d’Aro en direcció a l'enllaç a l'N-II i AP-7, la C-33 amb un quilòmetre de cues a la Llagosta en direcció Girona, la Ronda Litoral de Barcelona on s'han produït sis quilòmetres entre Besòs i Bon Pastor en direcció al Nus de la Trinitat i també la Ronda de Dalt on s'han registrat dos quilòmetres de cues a Sant Boi de Llobregat en sentit sud i sis més entre Vallcarca i Valldaura en sentit Nus de la Trinitat, segons ha indicat el Servei Català de Trànsit.

També a la C-12 hi ha hagut un accident a Maials que ha obligat a donar pas alternatiu i ha provocat aturades de mig quilòmetre en els dos sentits.
Algunes de les afectacions en aquestes vies encara es mantenen aquest vespre.

Per minimitzar les afectacions viàries de l’operació retorn de diumenge, s’han habilitat mesures especials de regulació i ordenació del trànsit a la C-31 a Platja d’Aro, a la C-65 a Cassà de la Selva, a l’AP-7 de Sant Celoni a la Roca del Vallès i de Santa Margarida i els Monjos al peatge de Martorell, a la C-32 de Vilassar a Montgat (B-20) i de Gavà a l’Hospitalet de Llobregat.

Així mateix, també s’han establert diverses mesures especials amb motiu dels actes de la Diada a Barcelona. A la Ronda de Dalt s’han tallat les sortides 11 (Avinguda Diagonal) en ambdós sentits, a la B-23 s’ha tallat l’accés a l’Avinguda Diagonal i el trànsit s’ha desviat cap a la Ronda de Dalt en sentit Nus de la Trinitat.

Durant el matí d’avui dimarts, les principals incidències de trànsit han afectat sobretot vies d’accés a la capital catalana. S'han registrat alguns quilòmetres de cues a la C-17 a l’Ametlla del Vallès en sentit sud, a la C-55 a Manresa en sentit sud, a la C-58 a Montcada i Reixac per accedir a Barcelona, a l'A-2 a Sant Andreu de la Barca per accedir a la B-23 d’entrada a Barcelona, a la C-31 a l’Hospitalet de Llobregat per a accedir a la capital catalana, a la B-20 a Cornellà de Llobregat en direcció Nus de la Trinitat, a l'AP-7 a Sant Celoni en sentit nord a causa d’un accident que ha restringit dos carrils i a la C-32 on un altre accident a Sant Pere de Ribes ha tallat un carril en sentit nord.

D’altra banda, com a conseqüència d’una marxa lenta, hi ha hagut aturades a la C-25 a Manresa en direcció Lleida i per enllaçar amb la C-37, també retencions a la pròpia C-37 a Òdena en direcció Igualada i trànsit dens a l’A-2 a Castellolí en direcció Barcelona.
La C-31 ha quedat tallada a Torroella de Montgrí a causa d’una manifestació i el trànsit s’ha desviat per l’interior de la població.

D’aquesta matinada, cal remarcar un accident amb tres vehicles implicats a la C-31 a Ventalló que ha causat segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), sis persones afectades, de les quals cinc ferides menys greus i una, que ha resultat ferida lleu. El sinistre ha obligat a donar pas alternatiu i la circulació s’ha normalitzat en el tram restringit cap a les 02.53h aproximadament.

Dilluns a la tarda es van registrar retencions a trams d’algunes vies de l’àrea metropolitana de Barcelona com l’AP-7, B-30, A-2, Pota Nord (B-20) i Rondes de Barcelona.

En relació a l'operació sortida, el divendres a la tarda es van produir afectacions a les vies de l’àrea metropolitana de Barcelona. També hi va haver força problemes de mobilitat a la zona del Maresme i del Vallès a causa de la forta pluja. Les retencions més rellevants es van localitzar a l'AP-7 on es van registrar fins a 12 quilòmetres de retencions entre Montmeló i Cardedeu en sentit nord, també a la mateix autopista un accident a Sant Cugat del Vallès va provocar cues de cinc quilòmetres des de Barberà del Vallès en sentit sud, la B-23 va registrar cinc de retencions entre Sant Joan Despí i Molins de Rei en sentit Martorell a causa d’un vehicle avariat, a la C-32 hi va haver cues de sis quilòmetres a causa de dos accidents entre Cornellà i San Boi de Llobregat, a la C-32 hi va haver trams de retencions entre Premià i Mataró, entre Sant Andreu de Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt i a Tordera per la pluja i a la C-17 també per la forta pluja es van produir sis quilòmetres de retencions entre Parets del Vallès i Granollers en direcció Vic.

La jornada de dissabte es va veure marcada per les retencions a l’N-145 per entrar a Andorra des de les Valls de Valira i per les aturades a l’AP-7 a la Jonquera en direcció a França. També l’AP-7 va patir altres trams de retencions com per exemple entre Mollet del Vallès i Sant Celoni en sentit nord.


Autor: Acn


#carreteres


#carreteres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...