Notícies més llegides




+ Notícies


L'Hospitalet de Llobregat

El mosso d'esquadra investigat per provocar la pèrdua de visió a un okupa insisteix que la víctima es va autolesionar

+ Notícies  -  11/09/2018  -  22:50

L'agent ratifica davant la jutge la declaració feta després del desallotjament


Acn

Acn



L'agent dels Mossos d'Esquadra investigat per presumptament haver provocat la pèrdua total de visió d'un ull a un okupa en un desallotjament a l'Hospitalet de Llobregat ha insistit davant la jutge que la víctima es va autolesionar. L'agent ha declarat aquest dilluns com a investigat al Jutjat d'Instrucció número 2 de l'Hospitalet, davant el qual ha ratificat la declaració feta després de la lesió, quan va assegurar que l'home ferit es va donar un cop a l'ull amb una barra de ferro utilitzada per intentar evitar l'entrada de la policia a la nau que es volia desallotjar. La defensa de la víctima considera que es tracta d'una versió "del tot inversemblant", ja que l'espai que hi havia a la porta era massa petit com perquè la víctima pogués introduir cap barra i sosté que la lesió és deguda a l'ús "irregular" de la porra. Al mateix temps, la defensa recorda que l'informe mèdic va concloure que la lesió a l'ull era compatible amb l'ús d'una porra extensible i no d'un puntal de ferro.

Aquest dilluns la jutge també ha pres declaració a quatre agents més del cos policial que van intervenir el dia dels fets. Un d’ells acompanyava l’agent investigat, mentre els altres tres van acudir posteriorment al lloc del desallotjament. Tots quatre, segons apunten fonts judicials, han assegurat que la víctima ha perdut la visió de l’ull degut a una autolesió accidental.

Mentrestant, des del cos de Mossos d’Esquadra han declinat aportar cap informació respecte les explicacions fetes davant la premsa per part de la víctima. Fonts del cos policial han insistit que la causa està en mans de la justícia i han demanat respecte per la investigació per tal d’esclarir els fets.

La mateixa causa també investiga la víctima i un altre home que era a la nau en el moment del desallotjament. Estan acusat d’usurpació per l’okupació i d’atemptat als agents de l’autoritat per haver-se encarat als Mossos d’Esquadra en el moment que intentaven accedir a l’immoble.


Autor: Acn


#mosso #okupa


#mosso #okupa





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...