Notícies més llegides



Política


Roses

ERC de Roses continua les seves visites 'Barri a Barri' amb el Mas Mates

Política  -  06/09/2018  -  20:28

ERC ha realitzat un inventari de totes les queixes i reclamacions que ha anat rebent d'aquesta zona al llarg dels últims tres anys


ERC Roses

ERC Roses



La Secció Local d'ERC Roses ha continuat aquesta setmana les seves visites als diferents barris de Roses amb el Mas Mates. El Mas Mates és una de les urbanitzacions més poblades de Roses, amb uns 1.400 habitants, i és una de les poques que ha mantingut un creixement sostingut durant els últims anys (ha crescut en total un 35% en 10 anys).

ERC ha realitzat un inventari de totes les queixes i reclamacions que ha anat rebent d'aquesta zona al llarg dels últims tres anys, ha fet una documentació in situ de tots els punts problemàtics i ha contrastat la situació amb diferents veïns.

Aquestes problemàtiques s'han centrat especialment en:

- Necessitat de millorar les connexions per als vianants i en bicicleta, especialment per la zona oest de la urbanització, des d'on és molt complicat poder entrar i sortir si no és en vehicle.

- Controlar la neteja de diverses parcel·les que han generat importants problemes de salubritat en els últims anys, provocant important molèsties als veïns de les cases dels voltants. En aquest sentit és especialment rellevant l'estat del passeig que ressegueix el límit sud de la urbanització.

- Dignificar les voreres de la urbanització, acabant de construir-les on encara no estan fetes, eixamplant les que tenen dimensions desmesuradament estretes i controlant millor l'estacionament descontrolat de vehicles.

- Realitzar important inversions, reformes i millores a la plaça de l'Alegria, que té forats en diferents punts del paviment, bancs de pedra trencats, alguns dels jocs infantils en mal estat i no té cap punt d'aigua.

- Revisar la ubicació i el compliment de la normativa de les esquenes d'ase, ja que la circulació i el foment de la correcta mobilitat per dins de la urbanització podrien aconsellar traslladar o canviar alguns dels ja existents des de fa molts anys.

"L'estat de certes parts de la urbanització és impropi d'un barri tan poblat i tan gran com aquest. Cal un seguiment més minuciós de l'estat i l'evolució d'aquesta zona per evitar que certs problemes es vagin degradant fins a aquests punts", ha declarat Joan Plana, portaveu del Grup Municipal d'ERC, en acabar la visita.

Els republicans han destacat l'agraïment als veïns que els han acompanyat en aquesta visita i, com ja han fet amb la resta d'urbanitzacions visitades, es comprometen a fer un seguiment de l'evolució de totes aquestes problemàtiques durant l'any de mandat que queda. "A més a més, tota aquesta informació ha de servir per poder arribar a fer un projecte propi per a cada una de les urbanitzacions, de manera que siguem capaços de donar resposta a les problemàtiques concretes i singulars que té cada una d'elles", ha conclòs Plana.


Autor: Redacció


#roses #erc


#roses #erc





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...