Notícies més llegides



+ Notícies


Amer

Detenen dos homes després d'atracar una sucursal bancària i robar 20.000 euros a Amer

+ Notícies  -  30/08/2018  -  18:10

Els Mossos van arrestar un dels atracadors abans que pogués fugir de Catalunya i recuperen gran part del botí




Mossos d'Esquadra van detenir els dies 27 i 29 d'agost, a Girona i Bescanó, dos homes de 51 i 54 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de la Cellera de Ter (La Selva) i Girona com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb violència intimidació, per un delicte contra la salut pública i un de tinença il·lícita d'armes.

Pels volts de les nou del matí del 27 d'agost un home, que duia la cara tapada, va entrar en una sucursal bancària de la població d'Amer i va amenaçar els treballadors amb una arma de foc. El lladre, que havia arribat a la sucursal en una bicicleta, va sostreure 20.000 euros del banc.

La Unitat Territorial d'Investigació de Girona es va fer càrrec de les investigacions i va detenir l'autor dels fets a primera hora de la tarda a l'estació de tren de Girona. L'arrest es va produir quan el lladre pretenia fugir de Catalunya i ja havia comprat un bitllet de tren amb destí a Castelló de la Plana.

En el moment de la detenció l'home portava una motxilla amb diners, dos telèfons mòbils, dos transceptors portàtils i dues claus d'una taquilla de consigna que els agents van escorcollar. Hi van trobar droga valorada en 1.450 euros: cocaïna, heroïna i amfetamines. Els mossos van recuperar gran part del botí, 17.520 euros, en bitllets i monedes encara precintats i amb els seus corresponents blísters.

Fruit de la investigació els agents van saber que l'atracament s'havia produït amb un còmplice que, en el moment dels fets, l'esperava fora de l'entitat amb una furgoneta per carregar la bicicleta, facilitar la fugida i despistar així a la policia.

Els agents el van detenir dos dies després, el dia 29 d'agost, a la població de Bescanó (Gironès) i van escorcollar la casa i la furgoneta.

A la inspecció del domicili hi van localitzar una arma de foc curta, la utilitzada per cometre l'atracament, una caixa de munició detonadora i un telèfon mòbil. A la furgoneta hi van localitzar dues armes de foc més amb un carregador, un paquet de piles i uns guants. L'home també portava a sobre 230 euros provinents de l'entitat bancària.

Els detinguts, a qui els consten antecedents pels mateixos fets, han passat avui a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat presó per un dels lladres i llibertat amb càrrecs per l'altre.


Autor: Redacció


#amer


#amer





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...