Notícies més llegides



+ Notícies


La Bisbal d'Empordà

Ingressa a presó per robar en un bar de la Bisbal d'Empordà i en cinc domicilis de Palamós

+ Notícies  -  04/08/2018  -  12:59

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 2 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, el qual en va decretar el seu ingrés a presó




Els Mossos d'Esquadra amb la col·laboració de la Policia Local de la Bisbal i de Palamós (Baix Empordà), van detenir dia 31 de juliol un home de 31 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Girona, com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en un establiment i cinc delictes de robatori amb força en domicilis.

Els policies van tenir coneixement que el dia 19 de juliol es va produir un robatori amb força en un bar de la Bisbal. Algú havia accedit al local forçant l'accés. Un cop dins va regirar-ho tot buscant coses de valor i va esbotzar la màquina escurabutxaques per agafar-ne la recaptació.

Arran del fet es va obrir una investigació que va portar a la detenció, a Palamós, del presumpte autor del robatori.

Una vegada detingut, els policies van determinar que pel modus operandi i alguns dels objectes que duia el sospitós, podia estar implicat amb altres robatoris amb força ocorreguts en domicilis de Palamós. Després de diverses indagacions es va constatar que també seria el presumpte autor de cinc robatoris amb força, perpetrats entre els dies 30 i 31 de juliol a la zona de la Fosca.

Per cometre els robatoris, el lladre entrava a les zones comunitàries per buscar terrasses o murs des dels quals podia arribar als habitatges. Seguidament forçava algun dels accessos i de dins sostreia objectes de valor, diners i licors.

El detingut, que té nombrosos antecedents, va passar el dia 2 d'agost a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de La Bisbal, el qual en va decretar el seu ingrés a presó.


Autor: Redacció


#labisbal #palamos


#labisbal #palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...