Notícies més llegides



+ Notícies


Banyoles

Banyoles potenciarà les festes d'agost ampliant l'oferta familiar

+ Notícies  -  03/08/2018  -  13:49

El dissabte 18 d'agost de les 8 del matí fins a la matinada, també se celebrarà el 20è aniversari de Gàrgoles de Foc, amb correfocs i concerts a la Draga




Del 12 al 19 d'agost, l'Ajuntament de Banyoles ha programat més d'una trentena d'activitats diverses que inclouen el carnaval d'estiu, concerts, castellers, jocs tradicionals, una mostra d'arts joves de la comarca i un espectacle de circ, entre d'altres.

Aquest any, la programació també inclou una gran diversitat de propostes per a tots els públics. Un dels plats forts serà l'actuació d'El Pot Petit dins el Carnaval d'Estiu, que enllaçarà amb una oferta d'inflables aquàtics, la festa Adolescents.cat i concerts al Parc de la Draga, fins a la matinada del dimarts 14 d'agost.

Cal destacar que hi haurà un Punt de salut jove el 14 i el 17 d'agost. Es tractarà d'una vela al parc de la Draga amb música i educadors, on es facilitaran uns sobrets amb un protocol per fomentar el respecte a la gent, telèfons de contacte i informació sobre sexe i alcohol.

Entre les activitats infantils, tindrà lloc El secret de la Nanna, de la Cia. Anna Roca, amb diverses funcions amb un aforament limitat a 10 persones cada una, un espectacle i un taller de circ, jocs tradicionals, tallers de tir amb fona i arc, així com cercavila i el ball dels Gegants de Banyoles.

Una nit a l'estil de les revetlles de la costa

Com a novetat, el dijous 16 d'agost, s'ha programat una revetlla a l'estil de les tradicionals de la costa, a la plaça de les Rodes. L'Orquestra Girasol farà un concert de més de 3 hores de música per a tots els públics. La festa començarà amb balls de saló i la selecció musical s'acabarà transformant en una proposta festiva adreçada als joves amb versions dels últims èxits.

Gàrgoles de Foc celebra 20 anys

El dissabte 18 d'agost, el 20è aniversari de Gàrgoles de Foc serà un altre dels protagonistes de les Festes d'Agost de Banyoles. Les activitats començaran a les 8 del matí amb les matines i un esmorzar popular, un taller "per ser un bon diable", una batalla de bandes de percussió i els tradicionals correfocs "Xiqui" i "Gran Correfoc". La festa acabarà a la matinada, amb una gran encesa i un concert d'Ebri Knight al parc de la Draga.

Música a la plaça Major i molt més

Els concerts a la plaça Major ja s'han consolidat com una de les propostes amb més afluència de públic. Aquest any, el dimecres 15 s'han programat tres concerts amb l'actuació de Quico el Cèlia, el Noi i el Mut de Ferreries, Koers i Miquel del Roig.

La programació de les Festes d'Agost també inclou la V edició de la Monstra – Festival d'Arts Joves de Banyoles, la Fira del cop d'ull, l'actuació castellera dels Esperxats de l'Estany, audicions de sardanes i el tradicional tancament de festes amb les havaneres dels Pescadors de L'Escala.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...