Notícies més llegides




La Selva


Santa Coloma de Farners

L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners beca 90 places a les activitats d'estiu del municipi

La Selva  -  16/07/2018  -  08:54

S'ha incrementat la partida destinada a casals i estades esportives per tal que més infants i joves hi puguin participar


Casals / David Rueda

Casals / David Rueda



L'Ajuntament de Santa Coloma de Farners destina aquest any un total de 14.455 euros -3.550 dels quals provenen d'una subvenció de l'Obra Social La Caixa destinada a aquesta finalitat-, a finançar 90 places a les activitats d'estiu municipals. Aquest estiu l'Ajuntament ha incrementat considerablement la partida destinada als ajuts per a aquest tipus d'activitats, de manera que s'ha pogut ampliar l'oferta d'activitats per tal que més infants i joves hi puguin participar. S'han organitzat un casal per a infants i un per a joves, l'activitat "Deures d'Estiu" i estades esportives. L'àrea de Serveis Socials, responsable de la gestió del pressupost per a aquestes activitats, treballa conjuntament amb els centres escolars i els clubs esportius a l'hora d'establir els criteris de distribució d'aquests ajuts entre els destinataris.

Casals

Per primer cop a Santa Coloma les AMPA dels centres escolars, amb la col·laboració de l'Ajuntament, han organitzat un casal per a joves des de primer fins a quart d'ESO durant el mes de juliol. D'altra banda, l'Escola Sant Salvador d'Horta, amb el suport de les escoles Castell de Farners i La Salle i també amb la col·laboració de l'Ajuntament, acull aquest estiu el casal municipal "Revolució a la Biblioteca" per a infants des dels 18 mesos fins als 12 anys. Al casal infantil hi assisteixen 43 infants, mentre que al casal juvenil hi ha un total de 54 inscrits .

Deures d'estiu

Per cinquè any consecutiu, aquesta activitat s'adreça a alumnes que han cursat sisè de primària i que no han superat les competències bàsiques. Durant els matins de juliol a l'Escola d'Adults, els joves tenen la possibilitat de fer exercicis de repàs que han estat preparats pels caps d'estudi, amb l'acompanyament d'una professora i un membre de la Brigada Jove, i al setembre els presentaran a l'institut o a La Salle per tal que els els avaluïn. Aquesta activitat és totalment subvencionada per l'Ajuntament.

Estades esportives

La Piscina La Selva, el CE Farners, el CB Farners i el Club Rítmica Farners acullen aquest estiu les estades esportives en diferents disciplines. En futbol hi ha 11 places becades, en bàsquet 8, en rítmica 10 i a la piscina 18.

Beques per al curs 2018/19

D'altra banda, un cop finalitzat el període de sol·licitud de beques per a llibres i material escolar per al curs 2018/19, en total 205 famílies (423 alumnes) colomenques l'han sol·licitat. L'Ajuntament destina 25.000 euros del pressupost a aquests ajuts, que gestionen les AMPA dels centres escolars per ajudar les famílies a finançar una part dels llibres i material. Els ajuts són de 50 euros en el cas dels alumnes d'infantil, 75 euros per als de primària, i 100 per als de secundària.


Autor: Redacció


#scfarners


#scfarners





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...