Notícies més llegides



+ Notícies


Salt

L'Ajuntament de Salt convoca els veïns per explicar la implantació de les noves zones verdes i resoldre dubtes el 19 de juliol

+ Notícies  -  11/07/2018  -  18:01

La nova zona verda i les zones blaves, que es pinten aquesta setmana, entraran en funcionament el 6 d'agost




L'Ajuntament de Salt organitza diverses sessions informatives el pròxim 19 de juliol a la sala de plens amb l'objectiu de resoldre els dubtes que tinguin els veïns i veïnes amb la implantació de la nova zona verda. A la reunió hi assistirà l'alcalde, Jordi Viñas, i el regidor de Mobilitat, Toni Vidal.

Les noves zones verdes, que es pintaran durant la segona quinzena de juliol, i les noves places de zona blava, que s'estan pintant aquesta setmana, entraran en funcionament el pròxim dia 6 d'agost.

Les places de zona verda són d'ús preferent per als residents de la zona, i estan ubicades al costat de grans equipaments i serveis amb l'objectiu de facilitar l'aparcament dels veïns i veïnes. Les zones blaves s'ubiquen a zones comercials per tal de facilitar la mobilitat dels vehicles en benefici del comerç.

Els vigilants informaran a partir de l'1 d'agost als usuaris de l'entrada en funcionament de les noves zones d'estacionament per pagament per resoldre dubtes.

A més, l'Ajuntament farà una campanya porta a porta difonent un díptic informatiu on s'especifica com funcionarà el nou servei i el cost. A través del web municipal, els veïns i veïnes tindran accés al web de pagament d'abonaments i tota la informació sobre les zones verdes i una adreça de correu per a poder fer consultes.

El cost dels diferents abonaments per a una persona empadronada a Salt serà de 20€ anuals, 10€ trimestrals , 5€ mensuals o 0,25 cèntims per dia complet.


 


Autor: Redacció


#salt


#salt





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...