Notícies més llegides



+ Notícies


Sant Gregori

La Festa Major de Sant Gregori reunirà 40 actes i activitats en quatre dies

+ Notícies  -  07/07/2018  -  13:57

Durant els dies 13, 14, 15 i 16 de juliol, en ple estiu, el poble de Sant Gregori celebra la Festa Major, una festa amb una programació oberta i per a tots els públics consolidada com a sinònim de diversió i participació


El cartell de la Festa Major

El cartell de la Festa Major



L'escenari principal de l'envelat de la Pineda tindrà dues nits de concerts, divendres i dissabte, amb La Loca Histeria, Orquestra Maribel, The Covers Band i Orquestra Montecarlo.
El diumenge a la tarda serà el torn del Gran Concert i Ball de Festa Major amb l'Orquestra Nueva Etapa, que permet veure i escoltar aquesta formació de luxe per territori gironí. I el dilluns es tancaran els actes amb les havaneres del grup Peix Fregit.
A més a més, durant els quatre dies es podran trobar activitats de tot tipus i en diferents franges horàries: esportives, infantils i familiars, culturals, juvenils o socials organitzades directament per la Comissió de Festes de Sant Gregori, per l'Ajuntament de Sant Gregori o per entitats del municipi que col·laboren activament en la Festa Major. Una de les activitats estrella també és la gimcana rural, que el dissabte a la tarda arribarà a la 9a edició i ho fa amb el cartell d'inscripcions completes. Es tracta d'un circuit de proves on diferents equips han de superar els divertits i entretinguts obstacles, tot un espectacle per al públic assistent. Enguany les novetats són un torneig de futbolí i la festa holi que es sumen a una programació per a totes les edats.

Tota la programació està disponible a la pàgina web municipal www.santgregori.cat i per xarxes socials.

Aquest any el pregó serà a càrrec dels alumnes de la primera promoció d'ESO (2014-2018) del nou Institut Vall de Llémena de Sant Gregori. Aquest és l'acte que obre tota la Festa Major i es celebra a la plaça de l'Ajuntament durant la tarda del divendres.

La nova ubicació de la zona de la Festa estrenada l'any anterior, a l'entorn de l'Espai la Pineda, ha permès créixer i garantir millors serveis a totes les persones que volen viure unes jornades de festa a l'estiu. Les atraccions de fira també s'ubiquen al mateix punt.

El cartell de la Festa Major de Sant Gregori 2018 ha estat escollit a través d'un concurs de dibuix entre alumnes de l'Escola Agustí Gifre. El dibuix guanyador ha estat el de Laia Arnau Balsalobre i es pot trobar a la portada del programa i en diferents cartells.


Autor: Redacció


#santgregori


#santgregori





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...