Notícies més llegides



Esports


Banyoles

Banyoles serà novament capital europea del triatló els dies 7 i 8 de juliol de 2018 amb el Campionat d'Espanya de triatló i aquatló

Esports  -  02/07/2018  -  19:37

Serà el dia 7 i 8 de juliol del 2018 a l'entorn de l'Estany de Banyoles




Banyoles serà novament capital europea del triatló els dies 7 i 8 de juliol de 2018 amb el Campionat d'Espanya de triatló i aquatló i, també, el classificatori europeu pels Jocs Olímpics de la Joventut que se celebraran a Buenos Aires l'octubre d'aquest any 2018. Les proves provocaran afectacions al trànsit i per això l'Ajuntament de Banyoles ha engegat una campanya informativa per minimitzar els efectes dels talls de trànsit. Les proves seran el dissabte de les 08:30 h. a les 13.30h i de les 14:20h. a les 21:30h. i el diumenge de les 09:00h. a les 11:00 h.

El dissabte de les 08:30h fins a les 11:30h romandrà tancada la carretera GIP – 5121 (Banyoles fins a Esponellà), direcció Banyoles, des de la cruïlla d'Usall fins el Passeig de la Draga/cruïlla C-150. També de les 08:30 h. a les 13:45 h. romandrà tancada la carretera de circumval·lació de l'Estany (GIV-5248) i la C-150 des de la cruïlla de Lió fins el passeig de la Draga - cruïlla ctra. de Figueres.

El dissabte a la tarda de les 14:20h. a les 18:30h. quedarà tancada la carretera GIP – 5121 (Banyoles – Esponellà), des de la rotonda de Melianta fins al Passeig de la Draga/cruïlla ctra. de Figueres. Durant la mateixa hora també estarà tancada la carretera C-150 des de la cruïlla de Casellas d'Avall fins el passeig de la Draga - cruïlla ctra. de Figueres. Per altra banda, de les 14:20h. a les 21:30h. romandrà tancada la carretera de circumval·lació de l'Estany (GIV-5248).

El diumenge al matí de les 09:00 h. a les 10:45 h. romandrà tancada la carretera de circumval·lació de l'Estany (GIV-5248) i la C-150 des de la cruïlla de Lió fins el passeig de la Draga - cruïlla ctra. de Figueres. La ruta alternativa és entrar i sortir de Lió passant per la carretera de Figueres.

Afectacions als carrers de dins la ciutat

Durant les proves el barri de la Vila Olímpica estarà obert per a tots els veïns. La sortida d'aquesta zona es farà pel C/Sant Mer i Pl. Catalunya. Estarà prohibit l'estacionament al Pg. de la Draga, Pg. Gaudí, Francesc Macià, Lluís Companys i davant la pista del CNB.

Pel que fa als carrers afectats per les proves: al carrer de les Rotes, només hi podran accedir els veïns i veïnes. Al carrer Llibertat, Sant Mer, Lluís Companys, Avda. Catalunya, i Francesc Macià, entre els trams del Pg. Generalitat i del Pg. Gaudí els veïns d'aquests carrers només podran accedir al seu domicili, com la resta de veïns de la Vila Olímpica, per la Plaça Catalunya. Als carrers Lluís Companys i Francesc Macià estarà prohibit estacionar per garantir la sortida dels veïns en sentit invers a l'habitual. Al Pg. Draga, Pg. Gaudí, Pg. Lluís Marià Vidal, C/ Barca, C/ Pedreres, Ptge. Rec de Guèmol quedarà tancat en el moment de la prova. El consistori banyolí aconsella als veïns i veïnes que aparquin els seus vehicles el dia abans fora del circuit. El passeig Darder romandrà totalment tancat el dissabte de les 08:30h. a les 21:30 h. i el diumenge de les 09:00h. a les 14:00h.

En referència al carrer Sardana el dissabte quedarà tancat de les 08:30 h. a les 10:15 h. i fins a les 13,30 h. romandrà tancat el tram comprès entre el C/ Sant Mer i el C/ Prior Agustí. Per la tarda de les 14:20 h. a les 17:45 h. tornarà a quedar tancat i de les 18:30h. a les 21:30h. restarà tancat el tram comprès entre el C/ Sant Mer i el C/ Prior Agustí. El diumenge al matí de les 09:00h. a les 10:45 h. quedarà tancat el tram comprès entre el C/ Sant Mer i el C/ Prior Agustí.

 


Autor: Redacción


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...