Notícies més llegides



Actualitat Girona


Girona

L'Ajuntament de Girona garanteix la continuïtat del servei de ràdio municipal

Actualitat Girona  -  02/07/2018  -  17:51

Relleu en la gestió de la freqüència municipal mentre es debat el futur model que haurà de regir la programació de l'emissora




L'Ajuntament de Girona disposa de la freqüència de titularitat municipal 92.7 de la FM, una freqüència que ha gestionat fins el 30 de juny la productora Girona Ràdio SL, qui ha assumit la producció de continguts locals per encàrrec de la Xarxa Audiovisual Local en virtut de l'encomana de gestió que li havia atorgat l'Ajuntament. Arran de la finalització de l'encomana de gestió, des de l'Ajuntament s'ha iniciat el procés per establir el servei públic de l'emissora de ràdio municipal, així com el reglament d'organització i funcionament.

Aquest reglament inclou els principis d'objectivitat, veracitat i imparcialitat, i també el respecte al pluralisme polític, religiós, social, cultural i lingüístic o la protecció de la joventut i la infància, entre altres valors. També s'hi recull la creació d'un consell rector format pels representants polítics municipals qui assumirà la direcció superior del servei; i un consell assessor format per sis membres proposats per la demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya. Aquest Consell assessorà el ple municipal en matèria de continguts. També es preveu la redacció d'un pla de programació que serà el que definirà com s'hauran d'estructurar els continguts de la graella, amb criteris de servei públic.

La previsió és que aquests documents es debatin al Ple ordinari del mes de juliol per fer-ne l'aprovació inicial. La intenció del govern municipal és sotmetre durant el tercer quadrimestre de l'any a concurs públic la producció d'aquests continguts. Mentrestant, s'ha adjudicat a TV Girona el manteniment del servei de ràdio municipal fins al 31 de desembre, amb l'objectiu de garantir la continuïtat de les emissions i a l'espera de l'aprovació del servei públic i el reglament i el posterior concurs públic.


Autor: Redacció


#girona #radio


#girona #radio





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...