Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

L'Ajuntament de Banyoles fomenta el diàleg amb el ciutadà a les xarxes socials i obre Instagram

Pla de l'Estany  -  19/06/2018  -  13:56

La xarxa de l'Ajuntament que acumula més creixement ha estat el perfil de Twitter, obert fa 8 mesos, amb un increment constant d'un 65% aquest 2018


Aj.Banyoles

Aj.Banyoles



L'Ajuntament de Banyoles ha donat un impuls a la seva comunicació digital des de fa gairebé un any amb l'objectiu de fomentar el diàleg amb el ciutadà a través de les xarxes socials i el resultat ha estat molt positiu. Va obrir un perfil institucional de Facebook el juliol de 2017 i un altre de Twitter ara fa 8 mesos, l'octubre de 2017, per aprofitar el fil directe amb el ciutadà que permeten aquestes eines digitals.

En aquest temps, la xarxa que més ha crescut ha estat Twitter, amb un increment constant d'un 65% aquest 2018 i més de 820 seguidors en 8 mesos. L'activitat de l'Ajuntament de Banyoles compta amb un augment constant de mencions i retuits de perfils territorials com els del Consell Comarcal del Pla de l'Estany (@ceplaestany) o els dels mitjans de comunicació Girona Notícies (@Gironanoticies) o Ràdio Banyoles (@radiobanyoles), entre altres.

A Facebook, el creixement ha estat menor però el perfil compta amb més de 2.100 seguidors després de menys d'un any de funcionament, ja que es va obrir el juliol de 2017. En aquesta xarxa social, els ciutadans són molt actius a l'hora d'interactuar amb les publicacions i el nivell de participació va en augment a mesura que la presència de l'Ajuntament es consolida a la xarxa. A través de Facebook, el consistori atén els ciutadans, respon els seus dubtes i escolta les opinions.

Nou perfil d'Instagram i concurs en marxa

L'Ajuntament de Banyoles acaba d'obrir un perfil a Instagram per arribar al públic més jove i consolidar el contacte directe amb els ciutadans, aconseguint, en menys de dos mesos, més de 600 seguidors, Per augmentar l'activitat del perfil, ha posat en marxa un concurs que permet aconseguir entrades VIP per viure a primera fila els campionats de triatló que tindran lloc el cap de setmana del 7 i 8 de juliol. Per a participar-hi, només cal fer una foto que representi com veu cada concursant l'esport a Banyoles, penjar-la a Instagram i etiquetar els perfils d'Instagram de l'Ajuntament de Banyoles (ajbanyoles) i d'Esports Banyoles (@esportsbanyoles). Hi ha temps per a participar, fins al 30 de juny.

El 7 i 8 de juliol, Banyoles acollirà el Campionat d'Espanya de triatló i d'aquatló i el classificatori per als JJOO de la Joventut de Buenos Aires 2018.


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...