Notícies més llegides




Pla de l'Estany


Banyoles

L'Ajuntament de Banyoles farà 7 consells de barri aquest mes i un de nou a la vila olímpica

Pla de l'Estany  -  14/05/2018  -  22:13

Els consells de barri són espais de diàleg i participació ciutadana per a resoldre problemes d'interès general i construir projectes de barri i de ciutat


Consell de barri

Consell de barri



L'àrea de Participació ciutadana de l'Ajuntament de Banyoles ha començat una nova tongada dels consells de barri que convoca dos cops l'any per escoltar de primera mà les inquietuds dels veïns. Durant aquest mes de maig, en celebrarà 7, un dels quals és nou i tindrà lloc al barri de la Vila Olímpica.

Els consells de barri són espais de diàleg i participació ciutadana per a resoldre problemes d'interès general i construir projectes compartits de barri i de ciutat. Estan presidits per l'alcalde, Miquel Noguer, i la regidora de participació ciutadana, Clàudia Massó.

Fins ara se n'han celebrat 3 als barris de Sant Pere (3 de maig), Mas Palau (7 de maig) i Can Puig (10 de maig) i el pròxim és el de Les Rodes que tindrà lloc avui mateix a 2/4 de 9 a la sala d'actes de l'Ajuntament.

La resta de consells de barri seran el de la Farga (17 de maig), el de Canaleta (24 de maig) i el de la Vila Olímpica (30 de maig). Aquest últim s'havia previst inicialment el 21 de maig però ha calgut canviar la data.

Òrgans de participació ciutadana

Els consells de barri tenen caràcter consultiu, de formulació de propostes i suggeriments, per adequar al màxim les polítiques públiques a les necessitats de la població. A cada consell de barri es fa un balanç de les actuacions proposades a l'anterior consell, en molts casos de temes de via pública o medi ambient, entre d'altres.

Durant la trobada s'expliquen les actuacions fetes al barri sol·licitades i treballades pels veïns i l'Ajuntament en anteriors consells de barri com ara, la repintada de la senyalització del carrer Escarola, la reforma del passatge Dr. Fleming, la vorera de la carretera de Camós, la neteja d'embornals, els dos miralls per a millorar la mobilitat al carrer Joan XXIII, entre altres.

La regidora de Participació ciutadana de Banyoles, Clàudia Massó, ha manifestat que "els consells de barri són una eina útil per a la ciutat i des de l'àrea s'ha considerat oportú i necessari crear el consell de barri de la Vila Olímpica. Els que hem realitzat fins ara han funcionat molt bé".


Autor: Redacció


#banyoles


#banyoles





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...