Notícies més llegides




Alt Empordà


Roses

CaixaBank presenta al sector turístic de la Costa Brava les darreres innovacions en la gestió del negoci hoteler online

Alt Empordà  -  23/04/2018  -  18:17

CaixaBank, a través de la seva línia de negoci Hotels & Tourism i en col·laboració amb Comercia Global Payments, informa als professionals del sector turístic sobre les darreres novetats en solucions de pagament


Caixabank

Caixabank



CaixaBank ha presentat a hotelers de la Costa Brava Centre i Sud les darreres innovacions en la gestió de la venda directa per al sector hoteler i de càmping. Les trobades informatives s'han celebrat a les instal·lacions de l'Associació Costa Brava Centre a la Vall-llobrega i a l'Ajuntament de Roses.

Ambdues sessions han comptat amb la intervenció del responsable de la línia de negoci Hotels & Tourism de CaixaBank a la Direcció Territorial Catalunya, Albert Pascual i el representant de Comercia Global Payments, Albert Climent. També hi han assistit els directors dels centres d'empreses de CaixaBank Girona Nord, Albert Alsina; Girona, Oscar Ferrer i Girona Sud, Blai Morera. Aquestes sessions permeten mostrar als empresaris turístics les últimes novetats en productes i serveis sobre la tecnologia per a la venda online del sector hoteler i de càmpings, cada cop més demandada pel sector.

Comercia, joint venture entre CaixaBank i Global Payments, és líder en el mercat espanyol en adquirència i processament de pagaments amb una quota de mercat propera al 27%.

Productes adaptats al sector turístic

CaixaBank Hotels & Tourism posa a disposició del mercat hoteler una gamma de productes i serveis diferencials i una potent xarxa de professionals experts en el sector que ajudi a optimitzar la rendibilitat dels negocis i a simplificar la seva activitat diària.

La incorporació de nous productes i serveis específics al mercat hoteler complementa l'especialització en el sector tenint en compte les necessitats dels diferents subsectors: hotels, allotjaments turístics i càmpings. CaixaBank ofereix una àmplia gamma de productes específics i de finançament adaptats als projectes hotelers, amb una anàlisi preliminar gratuït. A més d'assessorament d'inversió als clients i promoure la modernització de la planta hotel existent, CaixaBank promou el finançament de la compra d'actius hotelers i els nous projectes de construcció, tant en el segment urbà, així com en les vacances.

Entitat de referència en el sector turístic

El 2008, l'entitat va crear una àrea de negoci dedicada en exclusiva a aquest sector i va convertir CaixaBank en la primera entitat financera a Espanya a posar en marxa una direcció especialitzada en aquest segment.

El 2017, l'entitat va concedir més de 1.500 milions d'euros de crèdit al sector hoteler, fruit en part de l'acord amb la Confederació d'Hotels i Allotjaments Turístics (CEHAT) que s'ha anat renovant des del 2011.

Durant aquests anys, CaixaBank ha reforçat el seu paper entre les empreses i negocis hotelers, signant acords de col·laboració amb diferents associacions i organitzacions, entre els quals destaca el conveni amb la CEHAT a més de l'assistència a les fires turístiques més importants d'àmbit mundial com Fitur i la World Travel Market, el fòrum Exceltur i el fòrum anual d'Hosteltur, una cita ineludible del sector.


Autor: Redacció


#roses


#roses





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...