Notícies més llegides



Esports


Sant Joan les Fonts

Els Reconeixements a les Joves Promeses de l'Esport Gironí premien l'equip de salvament 'SOS Sant Joan'

Esports  -  10/04/2018  -  14:49

L'acte, celebrat a l'Auditori de Girona, ha comptat amb la presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el representant territorial de l'Esport, Josep Pujols


@santjoanfontsaj  @joanespona

@santjoanfontsaj @joanespona



L'acte s'ha celebrat aquest passat dilluns 9 d'abril al Palau de Congressos-Auditori de Girona, on l'alcalde del municipi, Joan Espona ha aXcompanyat les nedadores per celebrar aquest reconeixement.

La quarta edició de l'acte de reconeixement ha fet un homenatge a 125 esportistes de 21 modalitats, entre les quals destaquem l'equip santjoanenc de Salvament i Socorrisme, integrat per Núria Payola, Mireia Lucena, Berta Vidal i Estel Raset, que han rebut el Reconeixement Joves Promeses de l'Esport Gironí 2017 com a campiones d'Espanya en la classificació per Clubs Júnior femenina general. I la nedadora Núria Payola, integrant del SOS Sant Joan que també ha estat guardonada a títol individual com a jove promesa per haver quedat campiona d'Europa.

La idea d'aquests premis busca reconèixer les joves promeses de l'esport gironí, d'entre 14 i 18 anys, a títol individual i per equips en esports col·lectius, que hagin guanyat una final catalana o hagin fet podi en una competició superior, o bé hagin guanyat en categoria absoluta en tornejos federats.

L'acte, celebrat a l'Auditori de Girona, ha comptat amb la presència del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, i el representant territorial de l'Esport, Josep Pujols. L'alcalde de Sant Joan les Fonts, Joan Espona, ha acompanyat les joves esportistes a l'acte d'homenatge i destaca la importància de rebre aquest guardó, un fet que demostra el gran compromís, implicació i talent destacable en l'esport català per part de les nedadores, celebrant que hagin rebut aquest merescut reconeixement, que s'ha formalitzat mitjançant un diploma i un trofeu amb el nom de la persona guanyadora i l'any de concessió.

 


Autor: Redacció


#santjoanlesfonts #girona


#santjoanlesfonts #girona





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...