Notícies més llegides




Alt Empordà


Port de la Selva

Josep Maria Cervera: 'La Fira de l'Espàrrec s'ha anat adaptant a les necessitats del moment'

Alt Empordà  -  05/04/2018  -  07:06

La fira gastronòmica del Port de la Selva, prevista inicialment per diumenge, s'ha ajornat pel 15 d'abril a causa de la mala previsió meteorològica d'aquest cap de setmana




La poc optimista previsió meteorològica ha obligat a posposar la Fira de l'Espàrrec del Port de la Selva, esdeveniment que s'havia de celebrar aquest cap de setmana i que finalment es farà el diumenge 15 d'abril. Així, la localitat costanera i els amants de la seva principal fira gastronòmica s'hauran d'esperar una setmana més per gaudir d'una edició especial, tenint en compte que la festivitat compleix enguany el seu desè aniversari. "El que intentem és mantenir la programació, un cartell que ens funciona i que gira entorn de la promoció del nostre municipi", explica l'alcalde selvatà, Josep Maria Cervera.

Bufar deu espelmes significa que la Fira de l'Espàrrec ja està completament consolidada?

Josep Maria Cervera. Deu anys són suficients per a considerar la Fira de l'Espàrrec com a consolidada, sí.

Fins a quin punt és complicat mantenir una fira d'aquestes característiques?

J.M.C. No es tracta de ser complicat, sinó que en deu anys ha calgut adaptar-se a les necessitats del moment. Als inicis la fira la fèiem amb la participació dels comerços i les entitats del municipi, mentre que actualment ha agafat un caire més ampli, on els expositors d'aquí es veuen complementats amb altres sense que això faci perdre la personalitat de la fira.

L'aniversari de la primera dècada de vida arribarà amb alguna novetat en el programa?

J.M.C. Fer els deu anys ja és un aspecte excepcional, el que intentem és mantenir la programació que ens funciona i que gira entorn de la promoció del nostre municipi. Als darrers anys el que ha pres més força és la fira gastronòmica, amb l'espàrrec i altres productes locals com a protagonistes.

Quins són els eixos principals del programa?

J.M.C. El cartell gira entorn la fira comercial, però més enllà de la fira també s'hi podran trobar demostracions d'oficis, activitats dirigides a la mainada o l'exposició Immersió Natural, a la sala d'exposicions del Carrer Major. Pel que fa a la música, la programació d'enguany inclou espectacles al carrer, com ara la percussió de la xaranga Bufatramuntana -al matí- o el ritme dels grallers d'Espolla i els gegants del Port de la Selva -a la tarda-, mentre que el punt final el posaran les havaneres de Terra Endins, que actuaran a la Platja d'Aquí de Sota, on se servirà el tradicional cremat del Cap de Creus.


Autor: Redacció


#portdelaselva #firaesparrec


#portdelaselva #firaesparrec





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...