Notícies més llegides




Alt Empordà


Figueres

El Festival Còmic de Figueres repta el públic a participar i guanyar premis amb els 'Banana Challenge'

Alt Empordà  -  20/03/2018  -  15:55

Una de les campanyes impulsada conjunta ment amb Comerç Figueres Associació premia el públic que localitzi 11 bananes amagades pels establiments de la ciutat


Banana Challenge

Banana Challenge




El Festival Còmic, poques setmanes abans de donar el tret de sortida a la seva onzena edició - del 29 de març al 2 d'abril a Figueres -, omple la ciutat de somriures i engresca el públic a participar en dues campanyes promocionals oferint la possibilitat de guanyar múltiples premis. Ambdues accions
s'impulsen a través de les xarxes socials i estan protagonitzades pel símbol identificatiu d'aquesta onzena edició del festival, "la banana".

Per una banda, està en marxa fins el 26 de març un repte que convida a tothom qui ho vulgui a compartir amb l'etiqueta #CòmicBanana a Instagram iTwitter una fotografia amb un somriure "bananeru", que consisteix a aconseguir fer un somriure amb una banana real que s'aguanti sense utilitzar les mans. D'entre les imatges participants, un jurat decidirà i obsequiarà la més original amb dues entrades per un dels espectacles del Festival. El dia 27 s'anunciarà la fotografia guanyadora i el premiat.

L'altra acció impulsada conjuntament amb Comerç Figueres Associació és la campanya #trobalabanana que s'activarà a través de les xarxes socials i els establiments comercials associats de la ciutat. Se celebrarà del 22 al 31 de març i consistirà a trobar onze bananes de mida real, en commemoració de l'onzè aniversari del Festival, impreses en 3D amb els logos dels organitzadors
que s'amagaran i aniran canviant d'espai pels diferents establiments de Comerç Figueres Associació.

Tothom podrà jugar a la recerca "bananera" i per participar haurà de compartir una fotografia selfie amb la banana localitzada a dins de l'establiment i penjarlaa les xarxes socials (Facebook, Instagram o Twitter) amb els hashtag #trobalabanana #comerç #figueres #festivalcomic.

Entre totes les fotografies participants, el dia 31 de març es procedirà a fer unsorteig de 6 targetes regal del sistema de fidelització de Comerç Figueres Associació conegut com a Empordà Card per valor de 50€.

La campanya #Trobalabanana ofereix també tres premis especials per a qui trobi la "banana pigada" que consisteixen en tres caps de setmana surrealistesTrobar una banana clapejada amb pics blaus sobre groc, significa aconseguir el premi gros, un premi directe, sense sorteig. Qui trobi aquesta banana especial, guanyarà un cap de setmana surrealista.

Els tres caps de setmana de premi consistiran en Menús de Tastets Surrealistes durant la temporada de Tastets Surrealistes que organitzarà Comerç Figueres Associació del 15 de juny al 15 de juliol, una visita al Teatre Museu Dalí de Figueres i una nit d'allotjament en un dels hotels associats.

Durant els dies que dura l'acció, del 22 al 31 de març, la banana pigada anirà itinerant pels comerços de la ciutat juntament amb la resta de bananes grogues a l'espera que el públic jugui a trobar-les, es fotografiï¨ amb elles, comparteixi les seves captures a través de les xarxes socials i guanyi premis amb el Festival i Comerç Figueres Associació.


Autor: Redacció


#festivalcomic #figueres


#festivalcomic #figueres





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...