Notícies més llegides




La Selva


Riudellots de la Selva

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva farà inversions per valor de prop de 3 Milions d'euros durant el 2018

La Selva  -  13/03/2018  -  15:20

El Ple d'aquest mes de març ha aprovat una modificació de crèdit de 2.990.883,89€ per incorporar els romanents del pressupost de l'any anterior




Els diners es destinaran principalment a l'arranjament de carrers, obres i a la redacció de projectes.El ple de l'Ajuntament de Riudellots de la Selva ha aprovat una modificació de crèdit del pressupost anual per incorporar-hi el romanent de tresoreria disponible després de tancar l'any 2017. En total s'han incorporat 2,99M d'euros que es destinaran a inversions al municipi.

La inversió més important és l'obra de reurbanització del carrer major amb un pressupost de 1.191.416,13€ seguit de la fase 1 del cobriment del rec Vidal amb 600.000 euros i la urbanització dels accessos al pavelló amb pressupost de 364.847,51 €.

El romanent també servirà per finançar altres obres al municipi com l'arranjament de l'asfaltatge del Polígon Industrial (fase 1 i fase 9), la urbanització d'un tram de l'Avinguda Girona, la millora dels accessos al pavelló i les obres de l'altell de la nau municipal, tal i com ha explicat el regidor d'Hisenda Josep Maria Corominas.

Pel que fa a la redacció de projectes, s'invertirà en els projectes de l'Estació, de Can Pastells i de Can Abras així com en d'altres estudis i treballs tècnics.

Altres inversions previstes pel 2018 són la compra de llums LEDS pels equipaments municipals, les reparacions de jardins i la compra de mobiliari.

Les noves inversions s'han aprovat en el ple ordinari del mes de març amb els vots a favor del PDeCAT i les abstencions d'Esquerra Republicana.



 


Autor: Redacció


#riudellots


#riudellots





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...