Notícies més llegides




Alt Empordà


Vila-Sacra (Alt Empordà)

Vila-sacra serveix més de 8.000 calçots en la quinzena Fira de la Ceba i del Calçot

Alt Empordà  -  25/02/2018  -  20:04

Jordi Fort repeteix per tercera vegada com a vencedor del concurs de menjar calçots, amb 1.960 grams


© Albert i Jordi Busquets /GN

© Albert i Jordi Busquets /GN



Vila-sacra ha servit aquest diumenge més de 8.000 calçots en la quinzena edició de la Fira de la Ceba i del Calçot. Des de fa dos anys, la fira ha canviat el format de la calçotada popular per allargar les degustacions tot el dia amb una venda centralitzada de tiquets i aquest any ha tornat a esgotar les existències del producte estrella de la fira.

"Ens ha fet molt bon temps i això ha fet que el dia anés molt bé. Nosaltres hem cuit els 8.000 calçots que teníem i els hem venut tots, més els que serveixen després els bars i restaurants del poble", indica l'alcaldessa de Vila-sacra, Maria Carme Barceló.

El plat fort de la fira és el tradicional concurs de menjar calçots, en què han participat cinc persones, tres que ja hi havien pres part altres anys i dos debutants. Per tercer any consecutiu, el premi al més golafre se l'ha endut Jordi Fort, que s'ha menjat 1.960 grams d'aquest producte.

A més de les activitats gastronòmiques relacionades amb els calçots i les cebes i la fira d'artesania i d'alimentació, la jornada ha comptat amb altres activitats culturals i de lleure per a petits i grans. Durant tot el matí hi ha hagut propostes pels menuts com passejades amb poni, tallers de pintura sobre vidre i metacrilat amb els calçots com a protagonistes o jocs tradicionals.

També s'han pogut veure una exposició-concurs de plantes i flors a càrrec de l'Associació de Dones de Vila-sacra, i diverses exhibicions, com la mostra "Càtars i Trobadors", l'exposició d'aquarel·les, pintura i artesania amb fusta a càrrec de Concepció Dabau, Enric Rovira i Josep Descamps, respectivament o una exposició de modelisme naval i de motors de vapor de Rafel Ayensa i una mostra dels treballs realitzats en els cursos de pintura, treballs manuals i dibuix dirigits per Laia Pol.


Autor: Redacció


#firaceba #vilasacra


#firaceba #vilasacra #altemporda





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...