Notícies més llegides




Política


Girona

Carlos Carrizosa: “Tenim una força important que a les municipals ens permetrà obtenir alcaldies a Girona”

Política  -  17/02/2018  -  20:26

El portaveu de Ciutadans al Parlament ha assistit a la "1a Reunió d'Agrupacions Locals" de Girona on s'han presentat cinc nous grups de treball


1a Reunió d’Agrupacions Locals

1a Reunió d’Agrupacions Locals



"Tenim una força important que a les properes eleccions municipals ens permetrà treure una bona representació i obtenir alcaldies a Girona". Així de segur s'ha mostrat el portaveu de Ciutadans (Cs) al Parlament de Catalunya, Carlos Carrizosa, durant la seva intervenció a la "1a Reunió d'Agrupacions Locals" gironines, celebrada a Salt, en la que també s'han presentat cinc nous grups de treball que permetran ampliar el nombre de municipis en els quals el partit taronja podrà presentar candidatura pròpia en les eleccions municipals de 2019.

La "1a Reunió d'Agrupacions Locals" de la província de Girona ha servit per coordinar l'acció política, la logística i l'organització de totes les agrupacions i definir els objectius territorials del partit a mitjà termini. En aquest sentit, el portaveu provincial de Ciutadans, Jean Castel, ha assegurat "que el partit a comarques gironines no té sostre com demostra el creixement constant de les nostres estructures"

L'acte també ha comptat amb la presència de la resta de diputats gironins electes, Alfonso Sánchez, Héctor Amelló i Camino Fernández, juntament amb els regidors actuals i coordinadors locals, que han estat assessorant les futures agrupacions que s'estan constituint i començaran a operar ben aviat.


Autor: Redacció


#salt #girona #ciutadans


#salt #girona #ciutadans





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Salvador Vergés / GN

Salvador Vergés

Girona necessita un bon Govern. Catalunya necessita lideratge

Un moment en què cal definir quin model de país volem per a Catalunya...


alt - Feijóo en la campaña del PP

Carles Enric

Feijóo, la duda andante

Aunque Feijóo podría ser un mejor gestor y político que su adversario, las dudas constantes le at...