Notícies més llegides



La Selva


Caldes de Malavella

Plataforma Independent de Caldes critica la gestió de residus de l'equip de govern

La Selva  -  23/01/2018  -  15:49

La formació denuncia "l'augment de les taxes i la reducció de la freqüència de recollida, fet que es tradueix amb més contenidors plens"


Ajuntament de Caldes de Malavella

Ajuntament de Caldes de Malavella



En plena crisi econòmica, la Plataforma Independent de Caldes (PIC) va desbancar a CiU, que fins aleshores era el partit hegemònic de Caldes de Malavella. La PIC va governar l'alcaldia durant la legislatura 2007-2011, i una de les seves prioritats sempre va ser una política mediambiental a l'altura del municipi: implantació de la recollida de fracció orgànica, es va construir la nova deixalleria municipal, es va renovar tot el sistema de recollida amb la nova empresa, i també es van realitzar campanyes com les galledes per l'orgànica, els compostadors o les bosses de recollida selectiva.

Set anys més tard, la PIC reclama que l'actual equip de govern (PDeCat) no menystingui la feina feta en matèria mediambiental. "Reclamem que es modifiqui el sistema de recollida com s'està fent en altres municipis. Si no canviem, això ens afectarà econòmicament i mediambientalment", adverteix la PIC. En aquest sentit, denuncien un "augment de les taxes i la reducció de la freqüència de recollida, fet que es tradueix amb més contenidors plens". De fet, segons la PIC, el 2017 es va produir un augment del 10% de les taxes, i aquest 2018 tornarà a pujar un 10% més.

La PIC reclama el compromís de l'equip de govern que lidera el municipi des del 2011. Precisament, una de les justificacions de l'Ajuntament a l'hora d'argumentar l'augment de les taxes és la manca de reciclatge. La PIC coincideix amb el partit liderat per Salvador Balliu però no creuen que la pujada de taxes sigui la solució. "Caldes de Malavella s'està tornant a quedar endarrerit pel que fa a la recollida i el tractament de residus", apunten els responsables de la PIC.


Autor: Redacció


#caldesdemalavella


#caldesdemalavella #laselva





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...