Notícies més llegides




Baix Empordà


Palamós

Les activitats culturals organitzades l'any passat a Palamós, van superar els 77.000 usuaris

Baix Empordà  -  23/01/2018  -  13:58

11.000 del total d'usuaris d'aquestes activitats culturals generades a Palamós, han estat públic que ha gaudit dels espectacles que s'han dut a terme al Teatre La Gorga


Festival de Cobla organitzat l'any passat a Palamós

Festival de Cobla organitzat l'any passat a Palamós



Al teatre municipal s'han portat a terme 66 propostes, destacant que 43 d'aquestes han estat d'espectacles professionals: 15 de dansa, 9 de música i 19 de teatre. Durant el 2017 La Gorga ha seguit consolidant el seu programa de venda d'entrades, que ja representa el 43 % del total de les vendes.

L'Àrea de Cultura i Festes de l'Ajuntament de Palamós fa un molt bon balanç de l'activitat cultural generada durant tot l'any passat a Palamós que en global va obtenir un total de 77.351 usuaris.

Aquest és el resultat de les 180 activitats culturals organitzades directament per l'Àrea de Cultura de l'Ajuntament de Palamós, o bé per entitats culturals de la vila amb el suport d'aquesta àrea municipal.

Les activitats que van ser organitzades per l'Àrea de Cultura van incloure 42 en l'àmbit de teatre, 31 de música, 21 de dansa, 2 de circ i 4 d'altres propostes escèniques i culturals. Dins de totes aquestes activitats s'inclouen accions culturals tan diverses i amb tant de prestigi com el Festival Rumb(A)Palamós, el Festival ONADAnce, el Festival Amb So de Cobla, el Projecte cultural Fem Dansa, o bé la diversa programació estable de teatre, música i dansa que durant tot l'any té lloc a La Gorga.

També es destaquen les propostes que en l'àmbit de la cultura s'inclouen cada any en la programació de la Festa Major, o les festes tradicionals de la Diada, de Sant Jordi, de la Verge del Carme, o de Sant Pere, entre altres.

Un total d'11.000 espectadors al Teatre La Gorga
11.000 del total d'usuaris de les activitats culturals a Palamós, han estat públic que ha gaudit dels 66 espectacles que s'han dut a terme al Teatre La Gorga.

Aquestes dades suposen una mitjana de gairebé 250 persones per activitat amb un 77,64 % d'ocupació. De tots els espectacles que han passat per l'escenari de La Gorga 43 han estat de l'àmbit professional: 15 de dansa, 9 de música i 19 de teatre.

Programa de venda d'entrades
Des de finals de 2016 el Teatre La Gorga ofereix al públic la possibilitat d'adquirir les entrades dels espectacles online, mitjançant el portal web www.lagorga.cat accedint a la informació de l'espectacle i a la compra dels tiquets.

Amb aquest nou sistema d'adquisició de localitats l'Àrea de Cultura i Patrimoni de l'Ajuntament de Palamós vol fer més còmode als usuaris l'accés a les propostes, culturals i lúdiques que es programen a La Gorga,

Durant el 2017 La Gorga ha seguit consolidant el seu programa de venda d'entrades, que ja representa el 43 % del total de les vendes.

Les persones que utilitzen aquest sistema poden pagar l'entrada amb targeta de crèdit o dèbit i escollir la localitat on vol asseure's. Cada entrada es pot imprimir amb qualsevol impressora amb un format A4 o també es pot enviar al mateix mòbil sense necessitat d'imprimir-ho en format paper.


Autor: Redacció


#palamos


#palamos





Comentaris (0)


La finalitat d'aquest servei és sumar valor a les notes i establir un contacte més fluid amb els nostres lectors. Els comentaris han acotar al tema de discussió. S'apreciarà la brevetat i claredat dels textos, i el bon ús del llenguatge: les males paraules i els insults no seran publicats


Comentaris a Facebook


Traducir con Google Translate

Bandera Inglaterra Bandera de España Bandera de Catalunya Bandera de Francia

Canal motor
Farmacias
Cronicas del congreso
Perpignan la Rayonnante
Tecnologia

radio en directo Radio en directo

radio en directo Radio en directo (Deportivo)

Gastronomia I Classificats


Imatges del dia



Enlaces de interes

Opinió


alt - Alejandro Fernández

Carles Enric

Alejandro y el momento histórico

El Partido Popular ha elegido a Alejandro Fernández como su candidato para las próximas elecciones...


alt - El presidente del PP de Cataluña, Alejandro Fernández

Carles Enric

PP y Ciudadanos deben ir juntos en las elecciones

El abandono del PSOE a sus votantes para mantener a Pedro Sánchez deja a su candidatura en una posi...